Hoe Psp Te Flashen Met Pandora

Inhoudsopgave:

Hoe Psp Te Flashen Met Pandora
Hoe Psp Te Flashen Met Pandora

Video: Hoe Psp Te Flashen Met Pandora

Video: Hoe Psp Te Flashen Met Pandora
Video: Как сделать батарею Pandora + карту памяти Magic Memory Stick EASY Часть 1/2 2024, April
Anonim

PSP-firmware moet de officiële firmware vervangen door een aangepaste die is uitgebracht door externe programmeurs. Eerdere versies van de settopboxen werden opnieuw geprogrammeerd met behulp van de Pandora-kit. De kit zelf is een speciaal voorbereide batterij en geheugenkaart.

Hoe psp te flashen met Pandora
Hoe psp te flashen met Pandora

Het is nodig

  • originele batterij;
  • originele geheugenkaart;
  • het voorvoegsel zelf;
  • een computer;
  • kaartlezer.

instructies:

Stap 1

Download en installeer de PSP Pandora Deluxe v1.1-software op uw computer naar een vrije ruimte op uw harde schijf. Vergeet niet dat het programma alleen werkt met het NET Framework 2.0-pakket, als het ontbreekt, installeer het dan. Plaats de geheugenkaart in de kaartlezer en wacht tot deze wordt gedetecteerd. Download de officiële firmware 4.01. Voer het geïnstalleerde programma uit als beheerder. In het programmavenster ziet u het tabblad Load 4.01 Firmware, klik erop en geef aan waar de officiële firmware zich bevindt, waarna u ernaast het vakje Installeren aanvinkt. Controleer in hetzelfde venster het item Despertar Cementerio v7, ga naar beneden en stel in het venster in het midden de UP-waarde in. Druk op de startknop - het programma begint met het maken van de Pandora-kaart.

Stap 2

U moet ook een Pandora-batterij maken. Om dit te doen, moet je een al geflitste PSP vinden, aangezien het programma voor het maken van de benodigde batterij alleen op aangepaste consoles werkt, download het Hellcat Pandora Installer-programma. Pak het archief met het programma uit naar een voor u geschikte plaats. Kopieer de inhoud van de pan3xx-map van het archief naar de / PSP / GAME / map op de geheugenkaart.

Stap 3

Voer het programma uit vanuit het consolemenu. Selecteer het derde item onderaan met de naam Batterijopties. Er verschijnt een blauw scherm en een menu waarin u het eerste item batterij Pandora moet selecteren. Verlaat het programma. Om de Pandora-set te gebruiken, zet u de settopbox uit en verwijdert u de batterij. Plaats de Pandora-kaart in de settopbox en plaats de batterij terwijl u de knop ingedrukt houdt. Als alles correct is gedaan, wordt de console ingeschakeld en verschijnt het Pandora-menu op het scherm. Om de gewijzigde firmware te installeren, klikt u op Install 4.01 M33 en klikt u na voltooiing op het kruisje.

Aanbevolen: