Hoe U Word-bestanden Op Uw Telefoon Kunt Lezen

Inhoudsopgave:

Hoe U Word-bestanden Op Uw Telefoon Kunt Lezen
Hoe U Word-bestanden Op Uw Telefoon Kunt Lezen

Video: Hoe U Word-bestanden Op Uw Telefoon Kunt Lezen

Video: Hoe U Word-bestanden Op Uw Telefoon Kunt Lezen
Video: how to edit read only file in MS Word on Android smartphone 2024, Mei
Anonim

Moderne mobiele telefoons zijn ver verwijderd van de eerste modellen en hebben in de overgrote meerderheid displays van middelgroot of groot formaat, zodat u tekstdocumenten kunt lezen, zoals die gemaakt in de word-editor. Er zijn een aantal manieren waarop u dergelijke documenten op uw telefoon kunt lezen.

Hoe u Word-bestanden op uw telefoon kunt lezen
Hoe u Word-bestanden op uw telefoon kunt lezen

instructies:

Stap 1

Als uw telefoon geen smartphone of communicator is, kunt u toepassingen zoals Word Viewer gebruiken. Download deze applicatie naar je computer en stuur hem naar je telefoon samen met de word-bestanden om te lezen. Daarna hoeft u alleen maar de java-toepassing te starten en het benodigde document ermee te openen. De eenvoudigste manier om te verzenden is door uw telefoon te synchroniseren met een computer via een datakabel, Bluetooth of infraroodpoort. Anders kunt u wap-wisselaars gebruiken, zoals amobile.ru.

Stap 2

Smartphones en communicators zijn vaak uitgerust met een voorgeïnstalleerd Microsoft Office-pakket of een soortgelijk programma waarmee je documenten op je mobiele telefoon kunt lezen en bewerken. Anders kunt u een dergelijk programma downloaden en installeren, bijvoorbeeld Office Suite. Download het installatiebestand, kopieer het naar het geheugen van je mobiel en installeer het. Houd er rekening mee dat deze optie alleen geschikt is voor communicators en smartphones.

Stap 3

Je kunt ook Java-boeken downloaden of ze zelf maken vanuit doc- en txt-bestanden. Een Java-boek is een toepassing die, wanneer u deze op een mobiele telefoon start, de tekst ziet van het document waaruit het is gemaakt. Een van de meest populaire programma's voor het lezen van doc- en txt-bestanden is BookReader. Met zijn hulp kunt u niet alleen het document vertalen naar een mobiele applicatie, maar ook de lettertypen instellen die u nodig hebt, de kleur van de tekst en achtergrond, evenals de instelling voor het markeren van de applicatie. Houd er rekening mee dat het gebruik van een witte achtergrond uw batterij erg snel leegmaakt en dat uw ogen vermoeid raken, dus een middelgroot lettertype op een grijze achtergrond is optimaal.

Aanbevolen: