Hoe Yota-ontvangst Te Verbeteren

Inhoudsopgave:

Hoe Yota-ontvangst Te Verbeteren
Hoe Yota-ontvangst Te Verbeteren

Video: Hoe Yota-ontvangst Te Verbeteren

Video: Hoe Yota-ontvangst Te Verbeteren
Video: Wat is VVT, hoe werkt het? Een coole gids voor het VVT-systeem. Ondertitels! 2024, Maart
Anonim

Het gebruik van mobiel internet is een innovatie die al door veel mensen in heel Rusland wordt gewaardeerd. De operator Yota, die in verschillende steden van de Russische Federatie breedbandinternettoegang biedt met behulp van de WiMax-communicatiestandaard, won snel aan populariteit. Maar de signaalkwaliteit is lang niet altijd hoog, de ontvangst is vaak slecht en soms helemaal afwezig. U kunt proberen de ontvangst van het Yota-modem te verbeteren door de optimale locatie ervoor te kiezen, maar een effectievere methode is om een signaalversterkerantenne te kopen die zelfs in een auto kan werken.

Hoe Yota-ontvangst te verbeteren?
Hoe Yota-ontvangst te verbeteren?

Het is nodig

  • USB-verlengkabel
  • zuignap
  • WiMax signaalversterker antenne

instructies:

Stap 1

Ondanks het feit dat de Yota-modem is aangesloten op de USB-poort van de computer, moet u, als u hem thuis gebruikt, niet haasten om hem rechtstreeks aan te sluiten. Het is beter om een USB-verlengkabel aan te schaffen die de signaalkwaliteit niet verslechtert en een goede bandbreedte heeft. Dit is belangrijk, want als je voordat je het kocht een trage internetverbinding had vanwege een slechte verbinding, kan dit nu worden vertraagd door de slechte kwaliteit van het verlengsnoer.

Stap 2

Sluit het ene uiteinde van het verlengsnoer aan op de USB-poort van uw computer en neem het andere uiteinde mee naar een raam of naar een ander deel van het appartement waar het signaal goed is. Loop rond met een laptop of een verlengsnoer met daarop een Yota-modem aangesloten om de perfecte plek te vinden voor zijn vaste verblijf. Het modem is heel eenvoudig met een gewone zuignap aan het raam te bevestigen. Je kunt ook dubbelzijdig plakband gebruiken.

Stap 3

Als deze eenvoudige maatregelen niet genoeg voor u zijn, is het signaal nog steeds zwak, dan moet u extra apparatuur aanschaffen. Een WiMax-antenne kan het Yota-netwerksignaal aanzienlijk verbeteren, waardoor uw werk veel comfortabeler wordt.

Stap 4

Mensen die het Yota-internet in een auto gebruiken, hebben ook geen andere keuze dan een antenneversterker te kopen. Dit is een effectieve manier om geen last te hebben van degradatie van het netwerk tijdens het rijden in de stad, zelfs als u tijdelijk het dekkingsgebied verlaat.

Aanbevolen: