Hoe De Ontvangst Van Megafoon Te Verbeteren?

Inhoudsopgave:

Hoe De Ontvangst Van Megafoon Te Verbeteren?
Hoe De Ontvangst Van Megafoon Te Verbeteren?

Video: Hoe De Ontvangst Van Megafoon Te Verbeteren?

Video: Hoe De Ontvangst Van Megafoon Te Verbeteren?
Video: Twee blikjes gebruiken om betere wifi ontvangst te hebben? Kijk hoe simpel! 2024, April
Anonim

Het aantal gebruikers van diensten van mobiele bedrijven neemt voortdurend toe. Mobiele dekking strekt zich bijna overal uit. Technologieën die een goed signaal geven, ontwikkelen zich echter niet zo snel als de groeiende vraag naar communicatiediensten. Eigenaars van mobiele telefoons zijn bekend met het probleem van communicatiekwaliteit en zijn op zoek naar manieren om het zelf te verbeteren.

Hoe de ontvangst van megafoon te verbeteren?
Hoe de ontvangst van megafoon te verbeteren?

instructies:

Stap 1

Onthoud dat de operator het probleem van slechte ontvangst van een specifieke mobiele telefoon niet zal oplossen. Megafon verbetert natuurlijk de kwaliteit van de communicatie door nieuwe torens te bouwen, maar het uiterlijk van een repeater in een bepaald gebied is gebaseerd op de kosten van apparatuur, en niet op de wensen van één abonnee. Verbeter de kwaliteit van Megafon-communicatie, kies gewoon de juiste methode.

Stap 2

Let allereerst op uw persoonlijke telefoonnummer. Houd er rekening mee dat de mobiele telefoon tijdens het ontvangen van een oproep meer stroom verbruikt dan in de standby-modus. Als je problemen hebt met het signaal, houd dan de batterijlading in de gaten. Om ervoor te zorgen dat de telefoon "voldoende kracht heeft" om u op de hoogte te stellen van een oproep, moet de batterijlading ten minste twee streepjes bedragen.

Stap 3

Houd er rekening mee dat de kwaliteit van de ontvangst wordt beïnvloed door de aanwezigheid van grote objecten en hoge gebouwen. Probeer dichter bij het raam te komen, ga naar buiten. Als er verbeteringen zijn, maar ze zijn niet genoeg, loop dan over straat en zoek het punt met de beste dekking van het gebied van de operator.

Stap 4

Als u het mobiele signaal in een bepaalde kamer wilt verbeteren, installeer dan een repeater. GSM-repeaters worden gebruikt om de kwaliteit van mobiele communicatie te verbeteren en deze zelfs op te pikken als er een zwak signaal is. De antenne zendt het uit naar het dekkingsgebied van het Megafon-netwerk. Installeer de antenne op een plaats waar er minstens één signaalband is, de ontvangstkwaliteit van de megafoon zal aanzienlijk verbeteren. Let op de technische kenmerken van de GSM-repeater. De frequentie van de mobiele operator moet overeenkomen met de frequentie van de antenne. Gebruik een repeater die op meerdere banden tegelijk kan werken.

Stap 5

Houd rekening met de positie van de mobiele telefoon. Het binnenkomende signaal van de mobiele operator wordt omgezet ten opzichte van de telefoonantenne en vanuit deze antenne in een bepaald gebied bepaald. Plaats tijdens een gesprek de handset verticaal, in deze positie zal de telefoon het signaal van de telefoniste beter "zien". U verstoort de prestaties van de antenne als u het apparaat zijwaarts of ondersteboven houdt.

Aanbevolen: