Hoe De Ontvangst Van USB-tethering Te Verbeteren

Inhoudsopgave:

Hoe De Ontvangst Van USB-tethering Te Verbeteren
Hoe De Ontvangst Van USB-tethering Te Verbeteren

Video: Hoe De Ontvangst Van USB-tethering Te Verbeteren

Video: Hoe De Ontvangst Van USB-tethering Te Verbeteren
Video: Phone Tethering as Fast As Possible 2024, Maart
Anonim

Helaas kan een usb-modem de eigenaar niet altijd tevreden stellen met de kwaliteit en snelheid van de internetverbinding. Wanneer de verbinding voortdurend wordt onderbroken of internetpagina's worden geladen met de snelheid van een kruipende slak, rijst de vraag: "Hoe de ontvangst van een USB-modem verbeteren?"

Hoe de ontvangst van USB-tethering te verbeteren
Hoe de ontvangst van USB-tethering te verbeteren

Het is nodig

  • - usb-verlengkabel;
  • - antenne;
  • - internetsignaalversterker.

instructies:

Stap 1

Sluit de USB-modem aan op een verlengsnoer en probeer een plaats te vinden waar het signaalniveau hoger zal zijn. In een appartement bevindt een dergelijke plaats zich meestal dichter bij het plafond of bij een raam. Zoek van tevoren uit aan welke kant het basisstation zich bevindt, in zijn richting en richt de usb-modem. De USB-kabel mag niet langer zijn dan twee meter, anders kan de verbinding bij een goed signaalniveau periodiek worden onderbroken.

Stap 2

U kunt de ontvangst van uw USB-modem verbeteren door verschillende soorten antennes te gebruiken. Op internet is veel informatie te vinden over hoe je zelf een antenne voor een usb-modem kunt maken van afvalmateriaal. Thuis kan de antenne worden opgebouwd uit gewoon koperdraad. Om dit te doen, wikkelt u de usb-modem met een draad met meerdere windingen (van drie tot acht) ter hoogte van de simkaart, laat u het uiteinde van de draad 15-20 cm groot en wijst u het naar boven.

Stap 3

Met Connect of Connect 2.0 internetsignaalversterkers kunt u het signaalniveau van uw USB-modem aanzienlijk verhogen en zorgen voor een stabiele werking. Versterkers worden geproduceerd door de Saratov Electromechanical Plant "REMO" - https://connect.remo-zavod.ru/ Testen heeft aangetoond dat dankzij het gebruik van de versterker de downloadsnelheid 3-4 keer toeneemt

Stap 4

Als het ontwerp van de USB-modem een antenne-ingang biedt, koop dan een kabel, antenne-adapter en een externe antenne bij een gespecialiseerde winkel om de snelheid van mobiel internet te maximaliseren. Nadat u alle elementen hebt aangesloten, installeert u de antenne op het dak van het huis en richt u deze op het basisstation.

Stap 5

De downloadsnelheid is niet altijd afhankelijk van de signaalkwaliteit. Het komt voor dat zelfs op volledig signaalniveau de snelheid te wensen overlaat. Dit gebeurt als er snelheidslimieten zijn voorzien in het tariefplan. In dit geval zal het wijzigen van het tariefplan dit probleem helpen oplossen.

Stap 6

Een snelheidsvermindering kan optreden na het overschrijden van een bepaalde hoeveelheid verkeer op onbeperkte tariefplannen. Na een tijdje zal het herstellen zonder uw inspanningen, maar probeer in de toekomst te voldoen aan de voorwaarden van het contract en de beschikbare limiet per dag niet te overschrijden.

Aanbevolen: