Hoe Het Telefoonnummer Op Naam Te Achterhalen?

Inhoudsopgave:

Hoe Het Telefoonnummer Op Naam Te Achterhalen?
Hoe Het Telefoonnummer Op Naam Te Achterhalen?

Video: Hoe Het Telefoonnummer Op Naam Te Achterhalen?

Video: Hoe Het Telefoonnummer Op Naam Te Achterhalen?
Video: How do you find a person's name by their cell phone number?2020 2024, April
Anonim

Het vaste telefoonnummer kan worden achterhaald als de voor- en achternaam van een persoon bekend is dankzij referentiediensten, evenals talrijke databases die in het publieke domein op internet zijn geplaatst.

Hoe het telefoonnummer op naam te achterhalen?
Hoe het telefoonnummer op naam te achterhalen?

Het is nodig

  • - een computer;
  • - browser.

instructies:

Stap 1

Start het browserprogramma, voer het adres https://www.nomer.org/moskva/ in de adresbalk in om het telefoonnummer te vinden van de persoon die u nodig hebt. Vul de velden "Achternaam", "Voornaam", "Patroniem" in en klik op de knop "Zoeken". Deze directory bevat een database met telefoonnummers in Moskou.

Stap 2

Om in andere steden een telefoon op achternaam te zoeken, gebruikt u de lijst met telefoonbases in de lijst aan de rechterkant van de site. Klik op de plaatsnaam en ga naar de database zoeken. Om het telefoonnummer van een persoon op een adres in Moskou te vinden, gaat u ook naar https://db.spravki.net/moscow/. Voer uw achternaam in, klik op de knop "Zoeken".

Stap 3

Ga naar https://telkniga.com/ om een telefoonnummer op de achternaam van een persoon te vinden. Deze site is een universeel naslagwerk over de telefoonbasis van Rusland en de steden van het GOS. Voer de informatie in die u over de persoon weet in het veld "Achternaam, voornaam, patroniem". Als u niet precies zeker bent van de gegevens, vinkt u het vakje naast "Zoek op soortgelijke" aan.

Stap 4

Om informatie in de velden in te voeren, kunt u het schermtoetsenbord gebruiken, hiervoor klikt u op het bijbehorende pictogram in het veld. Selecteer vervolgens een land uit de lijst, bijvoorbeeld "Wit-Rusland", selecteer in de volgende lijst de stad waarin u geïnteresseerd bent en geef vervolgens de straat-, huis- en appartementnummers op. Klik op de knop "Zoeken".

Stap 5

Zoek in de telefoonbasis door informatie over telefoons in de stad en in een specifieke straat te bekijken. Om dit te doen, klikt u aan de linkerkant van de site op de naam van het land, selecteert u de stad waarin u geïnteresseerd bent, selecteert u in het geopende venster de letter waarmee de straat begint. Klik vervolgens op de naam van de straat, als resultaat wordt een lijst met nummers geopend die overeenkomen met de gegeven straat.

Stap 6

Ga naar https://spravkaru.net/russia/ om telefoons in Rusland te vinden. Selecteer in het sitemenu "Rusland" en vervolgens de naam van de regio en de stad. Vul vervolgens de straatnaam, huis- en appartementnummer in, klik op "Zoeken".

Aanbevolen: