Hoe Kaarten Op Een Smartphone Te Installeren

Inhoudsopgave:

Hoe Kaarten Op Een Smartphone Te Installeren
Hoe Kaarten Op Een Smartphone Te Installeren

Video: Hoe Kaarten Op Een Smartphone Te Installeren

Video: Hoe Kaarten Op Een Smartphone Te Installeren
Video: Hoe gebruik ik een geheugenkaart op mijn smartphone? 2024, April
Anonim

Het proces van integratie van kaartdiensten met zoekmachines heeft geleid tot de creatie van gratis navigatie-apps van hoge kwaliteit voor smartphones door laatstgenoemden. Het is mogelijk om met behulp van zo'n programma grofweg je locatie te bepalen, zelfs als er geen GPS in de telefoon zit, en als het beschikbaar is, is het apparaat heel goed in staat om een gespecialiseerde navigator volledig te vervangen.

Hoe kaarten op een smartphone te installeren
Hoe kaarten op een smartphone te installeren

instructies:

Stap 1

Om de verkeerskosten te verlagen, ongeacht welk navigatieprogramma u van plan bent te gebruiken en op welke telefoon, moet u ervoor zorgen dat het toegangspunt (APN) is geselecteerd in de apparaatinstellingen, bedoeld voor internettoegang en niet voor WAP. Als dit niet het geval is, bel dan het ondersteuningsteam van uw provider en vraag hen om u te helpen bij het opnieuw configureren van uw smartphone. U kunt de installatie ook zelf uitvoeren door de instructies op de officiële website van de operator te volgen.

Stap 2

Als er in uw regio een service is voor onbeperkte internettoegang vanaf uw telefoon voor een zacht prijsje, abonneer u dan op deze service.

Stap 3

OVI Maps is een goede keuze voor eigenaren van Nokia-smartphones. Het is compatibel met veel apparaten van deze fabrikant en stelt u in staat om zowel lokaal opgeslagen kaarten te navigeren als in de modus van hun dynamische download van de server. De officiële website van deze applicatie bevindt zich op het volgende adres

Stap 4

Het Yandex. Maps-programma heeft vergelijkbare mogelijkheden met minder resource-intensiteit. Het kan worden geïnstalleerd op smartphones van verschillende fabrikanten met verschillende besturingssystemen. De applicatie is uitgerust met de functie om files, evenals plaatsen van ongevallen en wegwerkzaamheden in realtime weer te geven. Het bepaalt de locatie op twee manieren: ruwweg - gebaseerd op mobiele basisstations en nauwkeurig - geleid door informatie die wordt ontvangen van een interne of externe GPS-ontvanger. U kunt dit programma downloaden van de pagina:

Stap 5

Sommige mobiele operators bieden gratis verkeer aan Yandex. Maps-gebruikers in een aantal regio's (behalve in gevallen waarin de abonnee aan het roamen is). In dit geval moet u een speciale versie van het programma downloaden van de website van de operator. Voor de reguliere versie van het programma blijft het verkeer betaald. U kunt nagaan of deze service wordt geleverd door uw provider in uw regio door het ondersteuningsnummer te bellen.

Stap 6

Sommige versies van de mobiele Mail. Ru Agent maken het mogelijk, door slechts één applicatie te starten, zowel om met vrienden te communiceren als om kaarten te gebruiken. Schakelen tussen deze modi gebeurt met behulp van tabbladen. Als je dit programma nog niet hebt, kun je het downloaden op het volgende adres

Stap 7

Om te controleren of de versie van de Agent die op uw smartphone is geïnstalleerd het werken met kaarten ondersteunt, terwijl u in de lijst met contactpersonen bent, probeert u meerdere keren op de rechterknop van de joystick te drukken. Het programma moet overschakelen naar de kaartweergavemodus. Om terug te keren naar de lijst met contacten, drukt u op de rechterschermtoets (de achtergrond wordt grijs) en vervolgens op de linkerknop van de joystick.

Stap 8

Er is natuurlijk een mobiele versie en Google Maps. U kunt het programma downloaden om toegang te krijgen tot deze service vanaf uw smartphone vanaf de pagina https://m.google.com/maps/. Om met de Google-kaartservice te werken, kunt u ook een applicatie van derden gebruiken - Mobile GMaps, die kan worden gedownload van de website

Aanbevolen: