Hoe Kaarten In De Telefoon Te Installeren

Inhoudsopgave:

Hoe Kaarten In De Telefoon Te Installeren
Hoe Kaarten In De Telefoon Te Installeren

Video: Hoe Kaarten In De Telefoon Te Installeren

Video: Hoe Kaarten In De Telefoon Te Installeren
Video: De ING Mobiel Bankieren App installeren en activeren | Digitaal Bankieren: Hoe werkt het | ING 2024, April
Anonim

Een mobiele telefoon is een veel gebruikelijker apparaat dan een speciale navigator. Als u geen apart apparaat voor navigatie wilt aanschaffen, kunt u het kaartprogramma in een gewone mobiele telefoon installeren.

Hoe kaarten in de telefoon te installeren
Hoe kaarten in de telefoon te installeren

instructies:

Stap 1

Zorg ervoor dat uw apparaat de installatie van software van derden ondersteunt en dat de simkaart voor de regio waarin u zich momenteel bevindt, erin is geïnstalleerd. Als u een kaarttoepassing gaat gebruiken die dynamisch informatie van internet downloadt, configureert u het toegangspunt (APN) correct en activeert u de onbeperkte internettoegangsdienst. Als uw provider Beeline of Megafon is en gratis verkeer voor de Yandex. Maps-applicatie beschikbaar is in uw regio, hoeft u geen verbinding te maken met onbeperkte toegang.

Stap 2

Bezoek de volgende pagina's: https://maps.mail.ru/mobile/https://www.google.com/intl/ru_ALL/mobile/maps/https://www.mgmaps.com/https:// mobiel.yandex.ru/maps/download/. Ontdek welke van de daar gepresenteerde programma's opties hebben die geschikt zijn voor uw model mobiele telefoon. Download de versie van het programma die je leuk vindt voor je telefoon. Download enkele programma's als je wilt. Als u al onbeperkte toegang hebt aangesloten, is het beter om het apparaat zelf te gebruiken om te downloaden - de server bepaalt het model en biedt de programma-assemblage aan die het beste bij u past.

Stap 3

Installeer het gedownloade programma op een manier die afhangt van op welk platform de telefoon draait (J2ME, Symbian, Android, Windows Phone).

Stap 4

Als u besluit gebruik te maken van de service voor het verstrekken van gratis verkeer voor het Yandex. Maps-programma, download dan de speciale versie van de website van uw mobiele provider in uw regio. Bij het installeren van de standaardversie van dit programma wordt het verkeer op de gebruikelijke manier in rekening gebracht. Als u kaarten lokaal wilt opslaan en ze niet indien nodig van internet wilt downloaden, installeer dan het programma "Maps @ Mail. Ru" en download vervolgens het lokale bestand met kaarten van uw regio van de volgende pagina: https:// maps.mail.ru / mobile /?page = maps. De methode voor het installeren van lokale kaarten hangt af van het besturingssysteem van de telefoon. Houd er rekening mee dat deze functie niet door Cards @ Mail. Ru wordt ondersteund in alle besturingssystemen.

Stap 5

Nadat u het programma voor de eerste keer hebt gestart, geeft u op welke toegangspunten (APN) u wilt gebruiken om met de server te communiceren en hoe u uw locatie kunt bepalen: met behulp van de ingebouwde GLONASS- of GPS-signaalontvanger, met behulp van een externe ontvanger van dergelijke signalen die met het apparaat zijn verbonden via het Bluetooth-kanaal, of alleen door identificatiegegevens van basisstations. De laatste van deze methoden is de meest onnauwkeurige. De meest nauwkeurige plaatsbepalingsmethode is A-GPS (Assisted GPS), wanneer gegevens van een navigatieontvanger en signalen van basisstations elkaar aanvullen. Gebruik geen telefoon met navigatiesoftware tijdens het rijden - in tegenstelling tot een echte navigator schakelt deze automatisch de achtergrondverlichting uit, waardoor de gebruiker wordt afgeleid door hem weer in te schakelen, en bovendien geeft hij geen gesproken aanwijzingen, waardoor constante aandacht nodig is wat er op het scherm gebeurt. Verbied tijdens roaming het navigatieprogramma toegang tot internet.

Aanbevolen: