SIM-kaart Megafon Ontgrendelen

SIM-kaart Megafon Ontgrendelen
SIM-kaart Megafon Ontgrendelen
Anonim

Gebruik je de telefoon waaraan een bepaald Megafon-nummer is gekoppeld lange tijd niet, dan wordt de simkaart geblokkeerd. De vraag rijst - hoe hervat u het gebruik van de diensten van Megafon?

SIM-kaart Megafon ontgrendelen
SIM-kaart Megafon ontgrendelen

Als het nummer wordt geschorst, heeft de abonnee minimaal tien dagen op voorraad om het probleem met het geblokkeerde nummer op te lossen. Indien hij gedurende deze periode geen actie onderneemt, heeft het bedrijf het recht dit nummer opnieuw te verkopen. En als het nummer door een ander is gekocht, is er geen manier meer om het terug te krijgen. Maar als de simkaart onlangs is geblokkeerd, is er een kans om deze te deblokkeren.

Neem eerst contact op met het helpcentrum van het bedrijf Megafon. Hun telefoonnummer is 8 800-333-05-00, de oproep is gratis. De telefoniste vertelt je hoe je je simkaart kunt ontgrendelen. Of bezoek een bedrijfscentrum, waar het personeel u zeker zal vertellen welke stappen u moet nemen. Dergelijke centra bevinden zich nu zelfs in kleine steden.

Wanneer u contact opneemt met het kantoor van het bedrijf, houdt u uw paspoortgegevens bij u of de informatie op wie de simkaart is geregistreerd. Zonder dit kunnen medewerkers van het bedrijf uw eigendom van een bepaald nummer niet bevestigen.

Als u niet wacht om contact op te nemen met het Megafon-centrum, wordt de simkaart binnen enkele minuten voor u hersteld. Het is vermeldenswaard dat deze service gratis wordt aangeboden.

Aanbevolen: