Hoe De Sony Ericsson K750i-telefoon Te Ontgrendelen

Inhoudsopgave:

Hoe De Sony Ericsson K750i-telefoon Te Ontgrendelen
Hoe De Sony Ericsson K750i-telefoon Te Ontgrendelen

Video: Hoe De Sony Ericsson K750i-telefoon Te Ontgrendelen

Video: Hoe De Sony Ericsson K750i-telefoon Te Ontgrendelen
Video: сброс кода блокировки sony ericsson, sony ericsson k750i 2024, April
Anonim

Wanneer u een Sony Ericson k750i mobiele telefoon gebruikt, kunt u verschillende soorten blokkeringen tegenkomen. Er is een bepaalde reeks acties die moeten worden uitgevoerd, afhankelijk van het type bescherming waarmee u wordt geconfronteerd.

Hoe de Sony Ericsson k750i-telefoon te ontgrendelen
Hoe de Sony Ericsson k750i-telefoon te ontgrendelen

instructies:

Stap 1

Een telefoon vergrendelen voor een operator betekent dat de telefoon is vergrendeld voor gebruik in een of meerdere netwerken, maar niet meer. In dit geval, wanneer u de telefoon aanzet met een simkaart van een andere operator, verschijnt er een veld waarin u wordt gevraagd een wachtwoord in te voeren, zonder welke het onmogelijk is om de telefoon aan te zetten. Meestal komt dit type blokkering voor in het buitenland, dus je kunt het tegenkomen bij het kopen van een telefoon in het buitenland. In dit geval moet u contact opnemen met de vertegenwoordiger van het mobiele bedrijf om een ontgrendelingscode te verkrijgen, met het IMEI-nummer om uw mobiel te verifiëren.

Stap 2

U kunt ook een beveiligingscodeblokkering tegenkomen die wordt gevraagd wanneer u uw telefoon inschakelt. Er zijn twee opties om deze code opnieuw in te stellen: de fabrieksresetcode gebruiken of de firmware-resetcode gebruiken. Houd er rekening mee dat de firmware-resetcode niet alleen alle instellingen reset, maar ook al uw gegevens in het geheugen van de mobiele telefoon wist. U kunt ze gemakkelijk online vinden, maar u kunt het beste naar https://www.sonyericsson.com/ gaan en ondersteuningscontacten zoeken. Neem daarna contact op met de gevonden contacten, geef het IMEI-telefoonnummer op en vraag een van de bovenstaande codes aan.

Stap 3

Om een simkaart te blokkeren, wordt een pincode gebruikt die het gebruik ervan blokkeert, evenals een packcode, wat een uitwijkmogelijkheid is als de pincode verloren gaat. Ze bevinden zich op de verpakking van de simkaart. Bij blokkering na drie keer achter elkaar foutief invoeren van de pincode kunt u de pakketcode gebruiken om te herstellen. Anders moet u contact opnemen met de vertegenwoordiger van het mobiele bedrijf waarmee u een contract hebt. Geef uw paspoortgegevens op en vraag een vervangende simkaart aan voor een nieuwe. In dit geval gaat alle informatie op de simkaart verloren, maar kunt u uw telefoonnummer behouden.

Aanbevolen: