Hoe Een Simkaart Megafon Te Ontgrendelen

Inhoudsopgave:

Hoe Een Simkaart Megafon Te Ontgrendelen
Hoe Een Simkaart Megafon Te Ontgrendelen

Video: Hoe Een Simkaart Megafon Te Ontgrendelen

Video: Hoe Een Simkaart Megafon Te Ontgrendelen
Video: Вход в личный кабинет Мегафон по номеру телефона. Как войти? Нужна ли регистрация? 2024, April
Anonim

Als uw simkaart is geblokkeerd, heeft u nog even de tijd om deze te deblokkeren. Als u het Megafon-nummer niet binnen de gestelde termijn deblokkeert, wordt het uit dienst genomen en opnieuw te koop aangeboden.

Hoe een simkaart Megafon te ontgrendelen
Hoe een simkaart Megafon te ontgrendelen

Het is nodig

Mobiele telefoon, paspoort

instructies:

Stap 1

In de meeste gevallen vindt de blokkering van de simkaart van de mobiele operator "Megafon" plaats als gevolg van langdurige inactiviteit van het telefoonnummer. De periode waarna de kaart wordt geblokkeerd is zes maanden vanaf de datum van het laatste gebruik. Rekening houdend met dit feit, moet de simkaart zoveel mogelijk worden gebruikt (dat wil zeggen, u moet minstens één keer per maand vanaf dit telefoonnummer bellen). In dit geval vindt er geen blokkering plaats. Ook kan de simkaart worden geblokkeerd vanwege een negatief saldo erop. In een dergelijke situatie is het voldoende om het benodigde bedrag op het saldo van de telefoon te zetten om het te deblokkeren. Laten we het hebben over hoe u de simkaart van de mobiele provider "Megafon" kunt deblokkeren in het geval dat deze is geblokkeerd vanwege langdurige inactiviteit.

Stap 2

Er moet meteen worden opgemerkt dat de eigenaar van een geblokkeerde kaart tien dagen de tijd heeft om de nodige maatregelen te nemen om deze te deblokkeren. Als er geen actie wordt ondernomen, zal de operator het nummer stopzetten en het opnieuw verkopen (d.w.z. een andere abonnee die een simkaart heeft gekocht, kan uw nummer gebruiken).

Stap 3

Als uw nummer is geblokkeerd, moet u deze stappen volgen. Als de simkaart op uw naam is uitgegeven, heeft u een paspoort nodig. Neem contact op met het kantoor van de mobiele operator "Megafon" met een verzoek om het nummer te deblokkeren. Laat de beheerder uw paspoort zien als bewijs dat u de eigenaar bent van de simkaart. Deze service is gratis en de ontgrendeling zelf wordt vrijwel onmiddellijk uitgevoerd. Probeer deze zo vaak mogelijk te gebruiken om te voorkomen dat uw kaart in de toekomst wordt geblokkeerd.

Aanbevolen: