Hoe De "Beep"-service Van De Telefoon Uit Te Schakelen

Inhoudsopgave:

Hoe De "Beep"-service Van De Telefoon Uit Te Schakelen
Hoe De "Beep"-service Van De Telefoon Uit Te Schakelen

Video: Hoe De "Beep"-service Van De Telefoon Uit Te Schakelen

Video: Hoe De
Video: De-beep Your Appliances: removing a piezo buzzer from a kettle 2024, Mei
Anonim

De "Beep"-service wordt aangeboden voor verbinding door bijna alle grote mobiele operators en stelt u in staat om de standaard pieptonen te vervangen bij het kiezen van een melodie naar keuze van de abonnee. Meestal kunt u de "Beep" -service deactiveren door een bepaald nummer te bellen of een speciale opdracht te kiezen.

U kunt de Beep-service zelf deactiveren
U kunt de Beep-service zelf deactiveren

Hoe de "Beep"-service op MTS. uit te schakelen

Als u zich in de thuisregio van het netwerk bevindt, wordt de kiestoonservice gedeactiveerd door te bellen naar 0890 of 0550 (afhankelijk van de regio). Nadat u naar de opdrachten van het spraakmenu hebt geluisterd, selecteert u het item om de bijbehorende service te verbinden / los te koppelen en voltooit u de bewerking door de voorgestelde acties te volgen.

U kunt ook uw melodie uitschakelen in plaats van de kiestoon op MTS met behulp van het USSD-verzoek * 111 * 29 #. Ten slotte, als u geregistreerd bent op de website van de operator, kunt u de verbinding met uw persoonlijke account verbreken in de sectie voor huidige betaalde diensten.

Hoe de "Beep"-service op TELE2 uit te schakelen?

Met operator TELE2 kunt u een melodie in plaats van een kiestoon weigeren door een eenvoudig commando * 115 * 0 # te kiezen. Deze keert automatisch terug naar de standaard beltoon en stopt de verplichte abonnementskosten. Indien gewenst kan de abonnee op elk moment de dienst opnieuw activeren door het identieke commando * 115 * 1 # te kiezen.

Hoe "Wijzig de kiestoon" op Megafoon uit te schakelen

Megaphone heeft ook verschillende opties om de service van uw kiestoon uit te schakelen (in dit geval wordt dit "Kiestoon wijzigen" genoemd). U kunt bijvoorbeeld gewoon 0770-nummers bellen als u zich binnen het dekkingsgebied van het thuisnetwerk van de operator bevindt. Volg de gesproken aanwijzingen van de operator om de procedure voor het verbreken van de verbinding volledig te voltooien.

Gebruik een speciale site gewijd aan de service "De kiestoon wijzigen". Registreer u in het persoonlijke account van de gebruiker door op de link in de rechterbovenhoek te klikken. Daarna hebt u toegang tot de functie om de service online te verbreken of te verbinden.

Hoe de "Hallo"-service op Beeline uit te schakelen?

De service van het vervangen van de standaard piep door uw eigen melodie van de Beeline-operator heet "Hallo". Om deze te deactiveren, belt u vanaf uw telefoon 0674090770. De dienst wordt onmiddellijk gedeactiveerd, maar u kunt deze desgewenst binnen 180 dagen opnieuw activeren door 0770 te bellen.

Bel de automatische ondersteuningsdienst op 0550 en volg de instructies in het spraakmenu om naar de optie om betaalde diensten aan of af te sluiten te gaan en de handeling te voltooien. U kunt ook rechtstreeks contact opnemen met de supportmedewerkers via 0611 en hen persoonlijk vragen om "Hallo" op uw telefoon uit te schakelen.

Aanbevolen: