Hoe De "Nieuws"-service Van MTS . Uit Te Schakelen

Inhoudsopgave:

Hoe De "Nieuws"-service Van MTS . Uit Te Schakelen
Hoe De "Nieuws"-service Van MTS . Uit Te Schakelen

Video: Hoe De "Nieuws"-service Van MTS . Uit Te Schakelen

Video: Hoe De
Video: Politie test buurtapp: hoe ver kunnen vreemde figuren gaan? | RTV Oost 2024, Mei
Anonim

Niet alle services zijn nuttig en noodzakelijk voor abonnees, dus soms moet je sommige ervan uitschakelen. Het is niet moeilijk om dit te doen, je hoeft alleen maar toegang te hebben tot internet en een paar gratis minuten, en het is helemaal niet nodig om hiervoor contact op te nemen met het MTS-kantoor.

De service deactiveren?
De service deactiveren?

instructies:

Stap 1

Het is mogelijk om niet alleen de "Nieuws" -service uit te schakelen, maar ook vele andere (of omgekeerd, ze te verbinden) dankzij een service als "Internet-assistent", die te vinden is op de officiële website van de operator. Om toegang te krijgen tot de service, moet u echter een wachtwoord instellen dat uit 4 of 7 cijfers moet bestaan. Om een wachtwoord in te stellen, kiest u het USSD-verzoek naar het nummer * 111 * 25 # of gebruikt u het nummer 1118 en stelt u vervolgens, volgens de instructies van de autoinformer, het wachtwoord zelf in.

Stap 2

Overigens wordt de toegang tot de "Internet Assistant" gratis aangeboden, er worden geen kosten in rekening gebracht voor het gebruik ervan. Er zijn ook geen beperkingen op het gebruik van de service, maar als u het wachtwoord meer dan drie keer verkeerd invoert, wordt de toegang tot de assistent gedurende 30 minuten geblokkeerd. Als je het wachtwoord kwijt bent of gewoon vergeten bent, kun je altijd een nieuw wachtwoord instellen.

Stap 3

Daarnaast heeft de telecomoperator "MTS" een speciale dienst waarmee u uw diensten kunt beheren, deze wordt ook wel: "Mijn diensten" genoemd. Met zijn hulp kunt u meer te weten komen over reeds verbonden services, deze uitschakelen of nieuwe activeren. Hiervoor is er een speciaal nummer 8111, waarnaar je een sms-bericht moet sturen. Voor het verzenden van sms neemt de operator geen geld op van de rekening als het in het thuisnetwerk is verzonden; en als het in roaming is, wordt het in rekening gebracht in overeenstemming met de roamingtarieven.

Aanbevolen: