Hoe De "Weer"-service Van Beeline Uit Te Schakelen

Inhoudsopgave:

Hoe De "Weer"-service Van Beeline Uit Te Schakelen
Hoe De "Weer"-service Van Beeline Uit Te Schakelen

Video: Hoe De "Weer"-service Van Beeline Uit Te Schakelen

Video: Hoe De
Video: Call of Duty WARZONE Beeline gaming, билайн гейминг 2024, April
Anonim

Als u niet langer gebruik wilt maken van de "Weer"-service die eerder met uw telefoon was verbonden, kunt u deze uitschakelen door een speciaal nummer te kiezen. En trouwens, u kunt tegelijkertijd zowel een Beeline-abonnee als MTS, Megafon zijn, aangezien de weersvoorspelling beschikbaar is tegen de tarieven van alle gepresenteerde operators.

De service deactiveren?
De service deactiveren?

instructies:

Stap 1

Om de "Weer" -service los te koppelen en te activeren, kunnen abonnees van de "Beeline" -operator het besturingssysteem gebruiken dat zich op de officiële website bevindt https://uslugi.beeline.ru. Dit systeem helpt niet alleen bij het beheren van de "Weer"-service, maar ook bij vele andere. Daarnaast kunt u uw tariefplan wijzigen, een simkaart blokkeren, factuurgegevens bestellen, enzovoort. Voor autorisatie in het zelfbedieningssysteem heeft u echter het USSD-commando * 110 * 9 # nodig. Zodra u er een verzoek mee verzendt, ontvangt u een sms-bericht met uw login en tijdelijk wachtwoord (login is een mobiel telefoonnummer in tiencijferig formaat)

Stap 2

Beeline-abonnees kunnen ook de "Weer"-service die niet langer nodig is uitschakelen via de "Mobile Consultant"-service. Deze autoinformer is bereikbaar via 0611 (gratis bellen). De consultant is ook multifunctioneel: u kunt niet alleen diensten beheren, maar ook informatie krijgen over de status van uw persoonlijke account, de parameters van uw tariefplan en de kenmerken ervan. U kunt gedetailleerde informatie over de "Mobile Consultant" krijgen in een speciaal gedeelte van de website van de operator.

Stap 3

U kunt een ander menu gebruiken om de service te deactiveren. Om dit te doen, belt u gewoon het USSD-nummer * 111 #. Het zal trouwens niet alleen beschikbaar zijn in het thuisnetwerk, maar ook in de roamingzone. De aansluiting van deze dienst en het gebruik ervan zijn gratis. Activering van een nieuwe dienst of tariefwijziging wordt apart in rekening gebracht volgens de tarieven.

Stap 4

Andere mobiele operators bieden ook de weerservice en stellen u in staat deze uit te schakelen. Als u abonnee bent van MTS, deactiveer dan de service via het Internet Assistant-systeem op de officiële website. Gebruikers van het "Megafon"-netwerk worden uitgenodigd om de site te bezoeken https://podpiski.megafon.ru en daar om de service uit te schakelen via een service genaamd "Mobile Subscriptions". Met de dienst Mobiele abonnementen kunnen Megafon-abonnees meer te weten komen over het weer en interessante en nieuwe informatie over vele andere dingen ontvangen. Hoe u deze activeert/deactiveert, leest u op de website

Aanbevolen: