Een Webcam Bedienen

Inhoudsopgave:

Een Webcam Bedienen
Een Webcam Bedienen

Video: Een Webcam Bedienen

Video: Een Webcam Bedienen
Video: ZO kan jij je TELEFOON als WEBCAM gebruiken! (2021) | Uitleg | TechTime 2024, Mei
Anonim

Een webcam is een apparaat voor videocommunicatie op een computer via internet. Om het apparaat goed te laten werken, moet het vooraf worden geconfigureerd. Dit kan zowel met behulp van de Windows-systeeminstellingen als via gespecialiseerde software.

Een webcam bedienen
Een webcam bedienen

instructies:

Stap 1

Wanneer de camera is geïnstalleerd op een computer met Windows 7 of Windows 8, wordt deze automatisch in het systeem geïdentificeerd, d.w.z. installatie van stuurprogramma's. Als het systeem het model van uw apparaat met succes detecteert, worden alle benodigde stuurprogramma's automatisch geïnstalleerd en hoeft u geen extra pakketten te downloaden en kunt u daarom onmiddellijk doorgaan met de procedure voor het aanpassen van de afbeelding.

Stap 2

Als de camera niet in het systeem wordt gedetecteerd, moet u bovendien apparaatstuurprogramma's installeren. Plaats de softwareschijf die bij de camera is geleverd in het station van de computer en wacht tot deze wordt gedetecteerd. Koppel vervolgens het nieuwe apparaat los en schakel het opnieuw in. Het systeem vindt automatisch de juiste stuurprogramma's en installeert de benodigde bestanden. Daarna kunt u uw computer opnieuw opstarten om de wijzigingen toe te passen.

Stap 3

De meeste gebruikers van internetvideobellen gebruiken Skype, een betrouwbare manier om videogesprekken te voeren. Om de webcam in deze applicatie te configureren, gebruikt u het menu-item "Extra" - "Instellingen" in het programmavenster. Ga naar het gedeelte Video-instellingen, waar u een voorbeeld van het livebeeld van de camera ziet. Vink het vakje aan naast de vereiste items en klik op "Opslaan" om de wijzigingen toe te passen.

Stap 4

Als je de camera niet alleen gaat gebruiken om te videobellen, maar ook om foto's te maken of de uitzending in de browser in te schakelen, gebruik dan de systeeminstellingen. In de regel wordt samen met het camerastuurprogramma een applicatie voor het beheren van apparaatinstellingen geïnstalleerd. Voer dit programma uit via het menu "Start" of gebruik de snelkoppeling op het bureaublad en selecteer het gedeelte Instellingen. Pas de helderheid en helderheid van de afbeelding aan, evenals andere parameters die in het programmavenster worden weergegeven. Sla vervolgens alle aangebrachte wijzigingen op. De configuratie van de camera in het systeem is voltooid.

Stap 5

Apps voor camerabediening zijn mogelijk vernoemd naar de fabrikant van uw apparaat. Als u geen programma kunt vinden voor het beheren van stuurprogramma-instellingen, installeer dit hulpprogramma dan handmatig met behulp van het installatieprogramma vanaf de schijf of door de benodigde applicatie te downloaden van de officiële website van de fabrikant van het apparaat.

Aanbevolen: