Hoe De PST-3202-voeding Via Het Netwerk Te Bedienen?

Inhoudsopgave:

Hoe De PST-3202-voeding Via Het Netwerk Te Bedienen?
Hoe De PST-3202-voeding Via Het Netwerk Te Bedienen?

Video: Hoe De PST-3202-voeding Via Het Netwerk Te Bedienen?

Video: Hoe De PST-3202-voeding Via Het Netwerk Te Bedienen?
Video: A Look Inside #5 - ISO-TECH IPS 3202 PSU Firmware Fix! 2024, Mei
Anonim

Meetapparatuur wordt vaak aangesloten op een COM-poort. Hiermee kunt u op afstand metingen doen of de parameters van de apparatuur aanpassen. Laten we verbinding maken met de multimeter via het netwerk met behulp van de MOXA NPort Model 5650I-8-DT Serial Port Server, die vaak wordt gebruikt in verschillende ondernemingen.

PST-3202 Voeding
PST-3202 Voeding

Noodzakelijk

  • - voeding PST-3202;
  • - Seriële poortserver, bijvoorbeeld MOXA NPort 5650;
  • - Ethernet-netwerkkabel;
  • - DB9F-DB9F-kabel;
  • - Persoonlijke computer.

instructies:

Stap 1

De MOXA NPort Serial Port Server heeft meerdere COM-poorten voor het aansluiten van seriële apparaten en meerdere Ethernet-poorten voor het aansluiten van de server op het netwerk.

Het moet via Ethernet op het netwerk zijn aangesloten en u moet het IP-adres van het apparaat weten. Het adres wordt weergegeven op het LCD-scherm op het voorpaneel.

MOXA NPort 5650i-8-DT seriële poortserver
MOXA NPort 5650i-8-DT seriële poortserver

Stap 2

Laten we beginnen met het instellen van de seriële poortinstellingen waarop we de voeding gaan aansluiten. Laten we de MOXA-server verbinden met het lokale netwerk en er verbinding mee maken via de webinterface. Laten we door elke browser gaan die het IP-adres gebruikt naar het MOXA-serverconfiguratiescherm. Open in de instellingen het gedeelte Seriële instellingen, selecteer de gewenste poort en stel de instellingen in.

Stap 3

Om de stroomvoorziening via het netwerk te regelen, gebruiken we de seriële poort waarop deze is aangesloten als een TCP-server. Ga hiervoor via de webinterface naar het gedeelte Bedieningsinstellingen en selecteer de TCP Server-bedieningsmodus voor deze poort.

Stap 4

Laten we nu de PST-3202-voeding of andere apparatuur die u op afstand wilt bedienen, aansluiten op de COM-poort. Deze voeding verstaat de taal van zeer eenvoudige commando's, die we er via het netwerk naar toe sturen. Om bijvoorbeeld de gespecificeerde spanning in kanaal 2 te lezen, moet u het commando CHAN2: VOLT?.

Om de voeding te regelen, hebt u een clientprogramma nodig dat verbinding kan maken met een TCP-server en opdrachten via het netwerk kan verzenden. U kunt de client zelf schrijven of elk kant-en-klaar programma gebruiken.

Aanbevolen: