Hoe U Uw Telefoonnummer Kunt Vinden Op MTS

Inhoudsopgave:

Hoe U Uw Telefoonnummer Kunt Vinden Op MTS
Hoe U Uw Telefoonnummer Kunt Vinden Op MTS

Video: Hoe U Uw Telefoonnummer Kunt Vinden Op MTS

Video: Hoe U Uw Telefoonnummer Kunt Vinden Op MTS
Video: Geef jij een vuurtje aan een kind van 13 jaar? | Mensenkennis 2024, Mei
Anonim

Nadat u een nieuwe simkaart hebt gekocht, moet u onmiddellijk uw telefoonnummer op MTS vinden. Dit zal het leven aanzienlijk vereenvoudigen op die momenten dat familieleden, vrienden en werknemers van verschillende overheidsinstanties hem om hun behoeften beginnen te vragen.

Je kunt je telefoonnummer op MTS op verschillende manieren vinden
Je kunt je telefoonnummer op MTS op verschillende manieren vinden

instructies:

Stap 1

U kunt uw telefoonnummer op MTS vinden door het commando * 111 * 0887 # te kiezen met de numerieke toetsen en op "Bellen" te drukken. De gewenste informatie verschijnt binnen enkele seconden op het scherm of wordt naar u verzonden in de vorm van een sms-bericht.

Stap 2

Er is een speciaal systeemmenu voor het beheren van mobiele opties, waarmee u onder andere uw MTS-telefoon kunt achterhalen. Het wordt aangeroepen met het commando * 111 #. Ga naar het gedeelte "Mijn gegevens" en selecteer "Mijn nummer". De gegevens zullen worden overgedragen met behulp van een van de bovenstaande methoden.

Stap 3

Als een familielid, vriend of collega bij je in de buurt is, probeer dan hun mobiele nummer te bellen. In de toekomst kunt u uw MTS-nummer op het scherm van zijn apparaat zien. Bovendien kunt u met moderne mobiele telefoons gemakkelijk het gewenste nummer uit het adresboek kopiëren en in een bericht naar elke abonnee sturen. En als er geen geld op de rekening staat, stuur dan het verzoek "Bel me terug" met het commando * 110 * (abonneenummer) #.

Stap 4

Het telefoonnummer van de MTS-abonnee staat altijd vermeld op het pakket waarin de simkaart is gekocht en is ook beschikbaar in de bijbehorende documenten, bijvoorbeeld in een overeenkomst met een mobiele operator voor het aansluiten van bepaalde diensten. U kunt ook rechtstreeks contact opnemen met de telefoniste door het nummer 0890 te kiezen. Het item "Vind uw nummer" is beschikbaar in het spraakmenu van het helpsysteem. Dezelfde informatie kan u worden aangeboden in elke communicatiewinkel of MTS-kantoor, maar hiervoor moet de eigenaar van de simkaart zijn paspoort tonen.

Stap 5

Verken het instellingenmenu van je mobiele telefoon. Moderne apparaten, vooral smartphones, hebben meestal de functie om het huidige nummer weer te geven. Het kan worden gevonden in de secties "Over de telefoon", "Operatorinstellingen", enz.

Aanbevolen: