Hoe U Uw Mobiele Telefoonnummer Kunt Vinden

Inhoudsopgave:

Hoe U Uw Mobiele Telefoonnummer Kunt Vinden
Hoe U Uw Mobiele Telefoonnummer Kunt Vinden

Video: Hoe U Uw Mobiele Telefoonnummer Kunt Vinden

Video: Hoe U Uw Mobiele Telefoonnummer Kunt Vinden
Video: LIFE HACKS UITPROBEREN - TELEFOON OPLADEN MET EEN APPEL?! 2024, April
Anonim

Soms zijn er situaties waarin u ergens uw mobiele telefoonnummer moet vermelden. Maar in de regel kan niet iedereen deze tiencijferige code onthouden. Daarom proberen mobiele operators de handigste manieren te bedenken om deze informatie te verkrijgen.

Hoe u uw mobiele telefoonnummer kunt vinden
Hoe u uw mobiele telefoonnummer kunt vinden

instructies:

Stap 1

De eerste manier om informatie over uw telefoonnummer te krijgen is de gemakkelijkste. Als je een tweede simkaart hebt en het nummer weet, of als er een vriend in de buurt is met een mobiele telefoon, bel dan. Het systeem detecteert automatisch uw simkaartnummer.

Stap 2

Maar wat als er geen geld op het saldo van uw persoonlijke rekening staat? Hiervoor is er de dienst "Beacon". Dat wil zeggen, u moet een servicebericht naar uw vriend sturen met de opdracht USSD. Als u abonnee bent van het mobiele bedrijf "Megafon", kiest u de volgende cijfercombinatie: * 144 * nummer van de abonnee aan wie het "baken" # en de beltoets zijn gericht. Als u een MTS-simkaart hebt, kiest u: * 110 * telefoonnummer van de ontvanger # en een beltoets, en indien Beeline - * 144 * telefoonnummer # en een beltoets.

Stap 3

U kunt uw mobiele telefoonnummer ook achterhalen zonder gebruik te maken van een baken. Als u een abonnee bent van de mobiele operator "Beeline", kiest u vanaf uw telefoon: * 110 * 10 # en de beltoets. Daarna komt er een bericht waarin uw simkaartnummer wordt aangegeven. Voor MTS-abonnees - * 111 * 0887 # en een beltoets, Megafon - * 127 # en een beltoets, Tele2 - * 201 # en een beltoets. Deze informatie wordt gratis verstrekt.

Stap 4

U kunt uw mobiele telefoonnummer ook achterhalen door naar de documenten te kijken, of beter gezegd, het contract dat u werd verstrekt bij het kopen van een simkaart.

Stap 5

Sommige mobiele telefoons hebben een optie die u automatisch de gewenste informatie geeft. Ga hiervoor naar het telefoonmenu, zoek het tabblad "Instellingen" of "Parameters" en klik vervolgens op het item "Eigen nummer", nadat u op uw telefoonnummer hebt gedrukt, verschijnt op het display.

Stap 6

U kunt de benodigde informatie ook krijgen door te bellen naar de servicelijn voor abonnees van uw mobiele provider: Megafon - 0500, MTS - 0890, Tele2 - 611, Beeline - 0611.

Aanbevolen: