Hoe Het Telefoonnummer In Rostov Op Adres Te Achterhalen?

Inhoudsopgave:

Hoe Het Telefoonnummer In Rostov Op Adres Te Achterhalen?
Hoe Het Telefoonnummer In Rostov Op Adres Te Achterhalen?

Video: Hoe Het Telefoonnummer In Rostov Op Adres Te Achterhalen?

Video: Hoe Het Telefoonnummer In Rostov Op Adres Te Achterhalen?
Video: IP adres van je router achterhalen 2024, Mei
Anonim

Er kan zich een situatie voordoen wanneer u op het bestaande adres het telefoonnummer in een bepaalde stad moet vinden, bijvoorbeeld in Rostov aan de Don. Dit kan met behulp van verschillende methoden.

Hoe het telefoonnummer in Rostov op adres te achterhalen?
Hoe het telefoonnummer in Rostov op adres te achterhalen?

Het is nodig

  • - toegang tot internet;
  • - telefoon;
  • - Politie.

instructies:

Stap 1

Voer het adres in dat je hebt in de zoekbalk van je browser. Bent u niet op zoek naar een particulier, maar bijvoorbeeld naar het telefoonnummer van een organisatie of onderwijsinstelling, dan vindt u wellicht de informatie die u zoekt op internet.

Stap 2

Bovendien kunt u proberen het netwerk te organiseren en naar de telefoon van een privépersoon te zoeken. Natuurlijk is de kans op succes hier kleiner dan bij het zoeken naar een organisatie of een universiteit, maar die bestaat nog steeds. Misschien heeft iemand ooit de informatie waarin u geïnteresseerd bent over zichzelf in het publieke domein achtergelaten; of hij heeft bijvoorbeeld als praktiserend psycholoog (advocaat, arts, etc.) een eigen officiële website op internet met contactgegevens.

Stap 3

Als u het telefoonnummer van de organisatie wilt weten, kunt u ook het helpdesknummer 09 bellen. Als u vanuit een andere stad belt vanaf uw huistelefoon, vergeet dan niet de Rostov-aan-Don-code - 8632 in te toetsen. vanaf een mobiele telefoon, bel 090. Bel de dienstdoende telefoniste het adres dat u heeft en vraag hem om u een telefoonnummer te geven.

Stap 4

Als u het telefoonnummer van een particulier wilt achterhalen, zoek het dan op internet op en installeer het op uw computer of gebruik de elektronische telefoongids "Double Gis" online. Selecteer op de hoofdpagina de stad van zoeken - Rostov aan de Don en voer het adres in dat u bekend is in de voorgestelde regel van de zoekinterface van het programma. Klik op de knop Zoeken. Er is ook een versie van het "Double Gis"-programma voor mobiele telefoons.

Stap 5

Ga naar de website van SpravkaRu. Net, selecteer het land en de stad van zoeken (Rostov aan de Don) en voer het adres dat u kent in de paginavelden in, of selecteer het adres dat u nodig heeft in de vervolgkeuzelijst met voorgestelde straten. Klik op Zoeken. Als de programmadatabase de informatie bevat waarin u geïnteresseerd bent, ontvangt u deze binnen enkele seconden.

Stap 6

Neem contact op met de wetshandhavingsinstanties als de persoon wiens gegevens u zoekt problemen heeft met de wet, zij de informatie moeten hebben waarin u geïnteresseerd bent.

Aanbevolen: