Hoe Het Adres In St. Petersburg Op Telefoonnummer Te Achterhalen?

Inhoudsopgave:

Hoe Het Adres In St. Petersburg Op Telefoonnummer Te Achterhalen?
Hoe Het Adres In St. Petersburg Op Telefoonnummer Te Achterhalen?

Video: Hoe Het Adres In St. Petersburg Op Telefoonnummer Te Achterhalen?

Video: Hoe Het Adres In St. Petersburg Op Telefoonnummer Te Achterhalen?
Video: Ура! 100 000 друзей канала "Алга Петербург" / Димаш - Спасибо! 2024, Mei
Anonim

Als u een gemiste oproep van een onbekend nummer vindt, kunt u proberen de afzender te vinden, met alleen een telefoonnummer bij de hand. Als het nummer is geregistreerd op het grondgebied van de noordelijke hoofdstad, wordt de situatie iets gecompliceerder.

Hoe het adres in St. Petersburg op telefoonnummer te achterhalen?
Hoe het adres in St. Petersburg op telefoonnummer te achterhalen?

Het is nodig

toegang tot internet

instructies:

Stap 1

In een grote stad is het vrij moeilijk om het adres van een persoon te vinden met behulp van een telefoonnummer. Er wonen met name bijna vijf miljoen mensen in St. Petersburg, en de meesten van hen houden zich dagelijks bezig met communicatie, door te praten vanaf een gewone telefoon of vanaf een mobiele telefoon. Het vinden van de benodigde tussen deze set apparaten en het vinden van de locatie is een moeilijke taak, maar uitvoerbaar. Als het nummer waarin u geïnteresseerd bent niet begint met de cijfers "8 - 812", maar met "8 - 9 **", dan moet u eerst weten bij welke operator het hoort. Om dit te doen, kunt u gebruik maken van de diensten van een reguliere aanvraag, die wordt gebeld door nummer 09. De volgende stap is om contact op te nemen met het mobiele bedrijf dat dit nummer bedient.

Stap 2

In het geval dat het nummer stationair is, moet u weten of het van een rechtspersoon of een persoon is. Op internet vindt u een vrij groot aantal bronnen, die een soort mappen zijn van alle organisaties die in St. Petersburg zijn geregistreerd. Een van de meest omvangrijke databases - "2Gis", die elke 30 dagen wordt bijgewerkt en de laatste informatie bevat over de ondernemingen van de noordelijke hoofdstad.

Stap 3

Als u een nummer in dergelijke mappen niet kunt vinden, is het hoogstwaarschijnlijk van een persoon en is het zoeken sterk vereenvoudigd. U kunt de informatie waarin u geïnteresseerd bent verkrijgen via talrijke databases op internet. Maar het gebruik van dergelijke mappen is niet legitiem. Bovendien garandeert niemand hun relevantie op dit moment. Als de bovenstaande methoden u niet hebben geholpen, kunt u contact opnemen met het centrale adresbureau in Tavricheskaya, 39. Het is uw taak om naar deze organisatie te komen en het vereiste aanvraagformulier in te vullen, dan kunt u de nodige informatie krijgen.

Aanbevolen: