Hoe Het Adres Op Telefoonnummer Te Achterhalen?

Inhoudsopgave:

Hoe Het Adres Op Telefoonnummer Te Achterhalen?
Hoe Het Adres Op Telefoonnummer Te Achterhalen?

Video: Hoe Het Adres Op Telefoonnummer Te Achterhalen?

Video: Hoe Het Adres Op Telefoonnummer Te Achterhalen?
Video: How to track anyone's phone location without them knowing! This was used on me😱 2024, Mei
Anonim

Als u de woonplaats van een persoon wilt achterhalen en u alleen zijn telefoonnummer thuis heeft, kunt u het adres achterhalen met behulp van een computer en de daarop geïnstalleerde software.

Hoe het adres op telefoonnummer te achterhalen?
Hoe het adres op telefoonnummer te achterhalen?

Het is nodig

Computer, elektronische telefoongids

instructies:

Stap 1

We benadrukken meteen dat als je geen elektronische versie van de stadstelefoongids hebt, het bijna onmogelijk wordt om het adres van een persoon op zijn thuistelefoonnummer te vinden. Als een dergelijk programma op uw computer is geïnstalleerd, heeft u binnen enkele seconden na het inschakelen de informatie waarin u geïnteresseerd bent. Bij het ontbreken van een elektronische versie van de gids, kunt u het benodigde programma downloaden op internet.

Stap 2

Zodra u de voor u geschikte onlinegidstoepassing op internet hebt gevonden, downloadt u deze naar uw computer. Als het programma eenmaal is gedownload, haast u dan niet om het uit te pakken. Controleer eerst het document op schadelijke software. Dit kan met behulp van antivirussoftware. Op het gedownloade bestand moet u met de rechtermuisknop klikken en vervolgens in het contextmenu de optie selecteren om een document op virussen te scannen (de optie "Controleren op virussen").

Stap 3

Nadat u er zeker van bent dat het gedownloade installatieprogramma geen gevaar vormt voor uw computer, installeert u het telefoonboek door de programmasnelkoppeling uit te voeren. De app wordt automatisch geïnstalleerd en geopend. Standaard ziet u hier de namen van de inwoners van de stad in alfabetische volgorde.

Stap 4

Om het adres op telefoonnummer te achterhalen, vraagt u het programma om de lijst op telefoonnummers te sorteren. U kunt het adres ook als volgt specificeren. Open de zoekopties en voer uw telefoonnummer in het daarvoor bestemde formulier in. Klik op de knop Zoeken. Het resultaat laat niet lang op zich wachten. Als de persoon niet in de database staat, probeer dan een andere versie van de handleiding te downloaden.

Aanbevolen: