De Microfoon Op De Hoofdtelefoon Inschakelen

Inhoudsopgave:

De Microfoon Op De Hoofdtelefoon Inschakelen
De Microfoon Op De Hoofdtelefoon Inschakelen

Video: De Microfoon Op De Hoofdtelefoon Inschakelen

Video: De Microfoon Op De Hoofdtelefoon Inschakelen
Video: Why isn't My Headset Mic Working & How do I Fix it? - Windows & Software Settings 2024, Mei
Anonim

Nadat u de hoofdtelefoon met microfoon op de computer hebt aangesloten, moet u de hardware-installatie voltooien. Het installeren van de hardware is op zijn beurt onmogelijk zonder de geïnstalleerde stuurprogramma's voor de geluidskaart. Op basis hiervan kan het aansluiten van het apparaat op een computer een nogal lastige procedure zijn voor de gebruiker.

De microfoon op de hoofdtelefoon inschakelen
De microfoon op de hoofdtelefoon inschakelen

Noodzakelijk

Computer, koptelefoon uitgerust met een microfoon

instructies:

Stap 1

Zorg ervoor dat u geluidskaartsoftware op uw computer hebt geïnstalleerd. Als de stuurprogramma's niet zijn geïnstalleerd, installeer ze dan door een opstartbare schijf met de benodigde software in de schijf te plaatsen (de schijf moet bij de computer / geluidskaart worden geleverd). Installeer de stuurprogramma's in de standaardmap en start het systeem opnieuw op. Nadat u uw computer opnieuw hebt opgestart, ziet u het pictogram van de geluidskaartagent in de lade. Nu kunt u beginnen met het aansluiten van de hoofdtelefoon en het inschakelen van de microfoon erop.

Stap 2

Als je op het uiteinde van de draad van het apparaat let, zie je zijn staart in tweeën splitsen, uitgerust met een roze en lichtgroene stekker. Roze plug - respectievelijk microfoonuitgang, lichtgroene plug - hoofdtelefooningang.

Stap 3

Steek de lichtgroene stekker in de bijpassende gekleurde aansluiting aan de achterkant van de computer. Er verschijnt een geluidskaartbeheervenster op het bureaublad, waar u het aangesloten apparaat als hoofdtelefoon moet aanwijzen. Pas de parameters toe en controleer of er audio wordt afgespeeld. Dan kun je naar het aansluiten van de microfoon gaan.

Stap 4

Steek de roze stekker in het stopcontact dat overeenkomt met de kleur (dit stopcontact bevindt zich ook aan de achterkant van uw pc). De Soundcard Manager zal het dialoogvenster op het bureaublad weer openen. In dit venster moet u het aangesloten apparaat als microfoon definiëren.

Stap 5

Bij het aansluiten van een draadloze hoofdtelefoon met een microfoon zijn dergelijke manipulaties niet nodig.

Aanbevolen: