Een Gamepad Aansluiten

Inhoudsopgave:

Een Gamepad Aansluiten
Een Gamepad Aansluiten

Video: Een Gamepad Aansluiten

Video: Een Gamepad Aansluiten
Video: How to Connect a Gamepad to the Browser [ HTML5 Gamepad API ] 2024, Mei
Anonim

Xbox 360 is een populaire gameconsole van Microsoft. Deze console is nu behoorlijk populair onder gamers, omdat hij handig is en uitstekende technische kenmerken heeft. De console is uitgerust met een draadloze gamecontroller of, zoals het ook wel een gamepad wordt genoemd. Als je een Xbox-console voor jezelf hebt gekocht, maar niet weet hoe je een gamepad op een gameconsole moet aansluiten, dan helpt deze handleiding je.

Een gamepad aansluiten
Een gamepad aansluiten

instructies:

Stap 1

Druk op de Guide-knop op je controller. Houd deze vast totdat de gamepad en gameconsole werken.

Stap 2

Druk gewoon op de aan / uit-knop op de console zelf. Schiet binnen twintig seconden op om de verbindingsknop op de gamepadbehuizing in te drukken en weer los te laten.

Stap 3

Wacht tot de indicatielampjes naast de aan/uit-knop op de console stoppen met knipperen. Als ze stoppen met knipperen, betekent dit dat de controller is aangesloten.

Stap 4

Als de controller niet wordt ingeschakeld, controleer dan of de batterijen werken. De controller vereist AA-batterijen. Als ze niet werken, plaats dan nieuwe.

Stap 5

Je kunt ook speciale apparaten gebruiken om de controller van stroom te voorzien - de Xbox 360 Play & Charge Kit of de Xbox 360 Quick Charge Kit.

Stap 6

Er kunnen maximaal vier gamepads op één console worden aangesloten. Herhaal daarom alle stappen voor elke gamepad als u meer gamepads op de console moet aansluiten. In dit geval krijgt elk van hen een specifiek kwadrant toegewezen. Er zijn vier indicatoren rond de aan / uit-knop van de console en de Guide-knop op de gamepads, die overeenkomen met de kwadranten.

Stap 7

Om de controller uit te schakelen, houdt u de Guide-knop drie seconden ingedrukt. Zet dan je controller uit. Als u de console uitschakelt, zal de controller zichzelf opnieuw verbinden de volgende keer dat u hem inschakelt.

Stap 8

Houd er ook rekening mee dat de gamepad op een gegeven moment maar op één console kan worden aangesloten, en in het geval dat je hem op een andere console wilt aansluiten, de verbinding met de eerste moet worden verbroken.

Stap 9

Als de gamepad geen verbinding maakt, probeer dan het volgende: 1. Zet de console uit en na een minuut weer aan

2. Vervang de batterijen in de gamepad

3. Verwijder alle voorwerpen die zich tussen de gamepad en de console bevinden, vooral als deze voorwerpen stralingsbronnen zijn - magnetrons, televisies, mobiele en draadloze telefoons, metalen en chromen standaards, enz. Succesvolle verbinding en succesvolle games!

Aanbevolen: