Een Draadloze Nokia-headset Aansluiten

Inhoudsopgave:

Een Draadloze Nokia-headset Aansluiten
Een Draadloze Nokia-headset Aansluiten

Video: Een Draadloze Nokia-headset Aansluiten

Video: Een Draadloze Nokia-headset Aansluiten
Video: Nokia BH-503 Stereo Headset Bluetooth Headphone Black 2024, Mei
Anonim

De laatste tijd zijn de boetes voor telefoneren tijdens het autorijden flink gestegen. Om de inspecteur van de verkeerspolitie niet te betalen, moet u een draadloze headset aanschaffen en aansluiten. Nokia-gadgets hebben bewezen een van de meest betrouwbare te zijn.

Een draadloze Nokia-headset aansluiten
Een draadloze Nokia-headset aansluiten

instructies:

Stap 1

Onthoud dat u uw Nokia-headset alleen kunt aansluiten op een compatibele telefoon met draadloze Bluetooth-technologie. Neem vooraf contact op met de fabrikanten van deze apparaten om de compatibiliteit van uw headset en telefoon te bepalen.

Stap 2

Om een Bluetooth-verbinding tot stand te brengen, hoeven uw telefoon en gadget niet in het zicht van elkaar te zijn. Houd er rekening mee dat de afstand tussen de headset en de telefoon niet meer dan tien meter mag zijn. Houd er ook rekening mee dat muren, elektronische apparaten en andere obstakels de werking van het apparaat kunnen verstoren.

Stap 3

Voordat u met de headset gaat werken, laadt u de batterij op door de gadget aan te sluiten op de meegeleverde oplader en activeert u uw headset door op de "power"-knop te drukken. Nadat het apparaat piept, begint de indicator erop groen te knipperen. Wanneer de headset is aangesloten op de telefoon en klaar is voor gebruik, wordt de indicator blauw.

Stap 4

Zet je telefoon aan en activeer de Bluetooth-functie erop. Zoek op uw telefoon naar actieve apparaten. Zodra de Nokia-headset is gevonden, selecteert u deze in de lijst met gevonden apparaten. Voer toegangscode in. Standaard is dit 0000. U hoeft uw telefoon en headset maar één keer te koppelen. Als het koppelen is gelukt, piept de headset en wordt weergegeven in het telefoonmenu in de lijst met gekoppelde apparaten.

Aanbevolen: