Een Draadloze Telefoon Kiezen Cord

Inhoudsopgave:

Een Draadloze Telefoon Kiezen Cord
Een Draadloze Telefoon Kiezen Cord

Video: Een Draadloze Telefoon Kiezen Cord

Video: Een Draadloze Telefoon Kiezen Cord
Video: Cordless telephone PHILIPS B 196 DUO 2024, Mei
Anonim

Het kiezen van een draadloze telefoon is eenvoudig - u hoeft alleen maar enkele parameters en functies te definiëren. De belangrijkste van dergelijke indicatoren zijn het bereik en de veiligheid van de telefoon. De eerste maakt het mogelijk om op afstand van de "base" een stabiele telefoonverbinding in stand te houden en de tweede zorgt voor de beveiliging van uw telefoonnetwerk tegen onbevoegde toegang.

Een draadloze telefoon kiezen cord
Een draadloze telefoon kiezen cord

instructies:

Stap 1

Geef bij aanschaf van een draadloze telefoon de voorkeur aan een handset met een bereik van minimaal 300 m. Deze parameter is gespecificeerd voor directe signaaloverdracht op een vlakke ondergrond. Voor een appartement waar de communicatie wordt belemmerd door obstakels - meubels en muren, is deze afstand gelijk aan 50 m. Voor thuisgebruik is de beste keuze een apparaat met een bereik van 300-400 m en een stralingsfrequentie van 30-39 MHz. Een buis met een stralingsfrequentie van 900 MHz zorgt voor een betrouwbare signaalontvangst op een afstand van ongeveer 1,5 km.

Stap 2

Bij het gebruik van handsets met een groot bereik wordt de kwestie van beveiliging relevant, bescherming van het radiosignaal tegen onderschepping en "haken", wanneer een unieke code wordt onderschept en een onbevoegde persoon die zijn handset gebruikt uw telefoon kan bellen. Kies daarom voor een DECT-apparaat, dat een complex beveiligingssysteem heeft en het onmogelijk maakt om radiotelefoons van anderen op uw basisstation aan te melden. Dergelijke apparaten met een frequentie van 1880-1900 MHz hebben een bereik tot 300-400 m, zoals conventionele radiobuizen met een frequentie van 30-39 MHz, maar ze zijn iets duurder.

Stap 3

Let bij het kopen van een telefoon op parameters als de levensduur van de batterij. Als u lange onderhandelingen aan de telefoon moet voeren, kan deze tijd belangrijk voor u zijn. Het basisstation wordt gebruikt om de batterijen op te laden tussen gesprekken door.

Stap 4

Afhankelijk van het aantal gebruikers dat de telefoon zal hebben, kunt u meerdere handsets aansluiten op één basisstation. Dit is erg handig voor een groot gezin of op kantoor en het is niet mogelijk om extra telefoons te installeren. In dit geval is het handig dat het basisstation is uitgerust met een toetsenbord om te kiezen.

Stap 5

Bijna alle geïmporteerde draadloze telefoons zijn uitgerust met een nummerherkenning ETS 300659. Om ervoor te zorgen dat de nummerherkenning werkt op Russische communicatielijnen, moet u een extra Euro-Caller ID-adapter aanschaffen, waarmee u het aantal inkomende oproepen correct kunt bepalen.

Aanbevolen: