Een Camcorder Aansluiten Op Een Monitor

Inhoudsopgave:

Een Camcorder Aansluiten Op Een Monitor
Een Camcorder Aansluiten Op Een Monitor

Video: Een Camcorder Aansluiten Op Een Monitor

Video: Een Camcorder Aansluiten Op Een Monitor
Video: How to Use an External Monitor with your Camcorder 2024, Mei
Anonim

Moderne methoden van telewerken zijn niet beperkt tot een huis of mobiele telefoon. U kunt communiceren via een pc. En als je een webcam op je computer aansluit, kun je zelfs de gesprekspartner zien.

Een camcorder aansluiten op een monitor
Een camcorder aansluiten op een monitor

instructies:

Stap 1

Voordat u een webcam koopt, moet u eerst controleren of er een vrije USB-poort is, omdat deze hierop wordt aangesloten. Maar ook als al je poorten bezet zijn, kun je een usb-hub aanschaffen, of zoals het ook wel een usb-splitter wordt genoemd. Hiermee kunt u meerdere USB-apparaten via één poort aansluiten.

Stap 2

Koop voor meer gemak een koptelefoon en een microfoon samen met de webcam, en uw gesprekspartner zal u veel beter horen dan het apparaat dat in de webcam is ingebouwd.

Stap 3

Nadat je alles hebt gekocht wat je nodig hebt, moet je een cd uit de webcamdoos halen. Het bevat de benodigde software en stuurprogramma's. Met de software kunt u het afspelen van de webcam configureren met de vereiste parameters. De stuurprogramma's laten Windows zien hoe informatie van het apparaat moet worden verwerkt en hoe deze op het systeem kan worden gedefinieerd.

Stap 4

Wanneer het autorun-programma van de cd-rom u het menu laat zien, moet u "Install driver" of "Web-camera setup" selecteren. Aangezien verschillende fabrikanten schijven op hun eigen manier ontwerpen, heeft u mogelijk een iets ander menu.

Stap 5

Wanneer de stuurprogramma's volledig zijn geïnstalleerd, moet u de webcamkabel in de USB-poort steken. Zodra u het op uw computer aansluit, hoeft u alleen maar te kijken hoe Windows de stuurprogramma's vindt en installeert die u er onlangs naar hebt gekopieerd. Wacht even totdat er een bericht verschijnt (in de rechterhoek van de monitor), waarin staat dat de apparatuur is geïnstalleerd en klaar voor gebruik.

Stap 6

Controleer nu of alles werkt. Om dit te doen, moet u het Skype-programma inschakelen. Zoek in het hoofdmenu de knop "Extra" en vervolgens - "Instellingen". Selecteer in het nieuwe venster in het linkermenu "Video-instellingen". Als je webcam goed is geïnstalleerd, kun je jezelf erin zien.

Stap 7

Je hoeft alleen de focus van de camera aan te passen, als het niet automatisch gaat. Dit kan worden gedaan door het relais aan de onderkant van de camera zelf te draaien. Maak uw videobeeld duidelijk, niet wazig. Als je alles hebt voltooid, kun je bellen en genieten van videochatten.

Aanbevolen: