Hoe Passieve Luidsprekers Aan Te Sluiten

Inhoudsopgave:

Hoe Passieve Luidsprekers Aan Te Sluiten
Hoe Passieve Luidsprekers Aan Te Sluiten

Video: Hoe Passieve Luidsprekers Aan Te Sluiten

Video: Hoe Passieve Luidsprekers Aan Te Sluiten
Video: How to connect a power amplifier to passive loudspeakers 2024, Mei
Anonim

Het in een computer ingebouwde luidsprekersysteem kan niet altijd voldoen aan de verhoogde eisen van de gebruiker. Door externe luidsprekers op uw computer aan te sluiten, kunt u de mogelijkheden van het systeem volledig benutten om een hoogwaardig geluidsontwerp te garanderen voor games, naar muziek luisteren en video's bekijken.

Hoe passieve luidsprekers aan te sluiten
Hoe passieve luidsprekers aan te sluiten

Het is nodig

  • - passieve akoestische luidsprekers;
  • - ontvangerversterker.

instructies:

Stap 1

Koop en bereid een ontvanger voor. Om passieve akoestiek volledig te laten werken, is het niet voldoende om een signaalbron en een akoestisch systeem te hebben. Het signaal moet worden ontvangen, versterkt en naar de luidsprekers worden geleid. U kunt hiervoor een receiver en een versterker gebruiken, gemaakt in dezelfde behuizing, of deze systemen apart aanschaffen. De ontvanger moet minimaal vijf ingangen hebben.

Stap 2

Selecteer en bereid uw luidsprekers voor. Plaats de speakers rondom je computer in een opstelling die bij jou past. Sluit de receiver aan op je speakersysteem via de connectoren op het achterpaneel. Nu kunt u de ontvanger op de systeemeenheid aansluiten.

Stap 3

Zorg ervoor dat u de ontvanger correct aansluit wanneer u de ontvanger op uw computer aansluit. Noteer de locatie van de connectoren, evenals in welke aansluitingen de verbindingsdraden van elk van de luidsprekers zich bevinden. Het is het beste om de verbindingsvolgorde op een stuk papier weer te geven.

Stap 4

Sluit de subwoofer aan op de gele aansluiting aan de achterkant van de computersysteemeenheid. Sluit ook de twee bijpassende kabels aan op de line-in en mic-in.

Stap 5

Open het instellingenmenu van de geluidskaart en geef daar aan dat je het uitvoerapparaat op het middenkanaal aansluit.

Stap 6

Als de receiver een analoge ingang en een signaaluitgang heeft voor een laagfrequent luidsprekerapparaat, sluit dan een subwoofer aan op de receiver. Als dit laatste niet beschikbaar is, gebruik dan alleen luidsprekers in het luidsprekersysteem.

Stap 7

Houd er rekening mee dat de subwoofer ook actief kan zijn, gevoed via het lichtnet. Als je later een actief luidsprekersysteem wilt installeren, heb je een actieve subwoofer nodig met een ingebouwde signaalversterker en connectoren voor aansluiting. Sluit tegelijkertijd de luidsprekers aan op de subwooferaansluitingen aan de achterkant ervan.

Aanbevolen: