Hoe Luidsprekers Op Dvd Aan Te Sluiten

Inhoudsopgave:

Hoe Luidsprekers Op Dvd Aan Te Sluiten
Hoe Luidsprekers Op Dvd Aan Te Sluiten

Video: Hoe Luidsprekers Op Dvd Aan Te Sluiten

Video: Hoe Luidsprekers Op Dvd Aan Te Sluiten
Video: How to connect Computer Speakers to the DVD Player 2024, April
Anonim

Door de luidsprekers correct op uw dvd-speler aan te sluiten, kunt u geluid van zeer hoge kwaliteit krijgen. Elke muziek of soundtrack van een film met luidsprekers die op deze manier zijn aangesloten, zal plezierig zijn, aangezien helder geluid veel de voorkeur heeft boven verschillende geluiden en geluidsvervormingen.

Hoe luidsprekers op dvd aan te sluiten
Hoe luidsprekers op dvd aan te sluiten

Het is nodig

  • - kolommen;
  • - Dvd-speler.

instructies:

Stap 1

Bepaal eerst de keuze van kolommen. Natuurlijk zal de luidspreker produceren wat de head-unit hem levert, maar het weergegeven geluid hangt ook af van de kwaliteit ervan. Maar toch is het onwaarschijnlijk dat goedkope Chinese luidsprekers een hoge geluidskwaliteit bieden, om nog maar te zwijgen van hun levensduur, dus koop een model met een hoog kwaliteitsniveau.

Stap 2

Nadat je goede speakers hebt gekocht, bijvoorbeeld een 5.1 of 2.0 set, ga je deze aansluiten op de speler. Het is het beste om de luidsprekers samen met de versterker op de dvd aan te sluiten, via de audio-uitgang van de dvd-speler. Met deze aansluiting is de dvd te gebruiken als mp3-speler of als cd-speler.

Stap 3

Controleer de luidsprekers rechts en links voor, subwoofer, luidsprekers rechts en links achter en middenluidspreker. Dit is nodig omdat de dvd-formaatinformatie vergezeld gaat van een zeskanaals audiotrack, wat betekent dat elke track zijn eigen luidspreker moet hebben.

Stap 4

Als je niet weet voor welke ingang de stekker van een bepaalde luidspreker bedoeld is, steek dan elke bel tegelijk in de beschikbare stopcontacten. Als de plug zijn oorspronkelijke ingang vindt, begint de luidspreker een licht geluid of een kenmerkend gekraak te produceren.

Stap 5

Wanneer u luidsprekers aansluit op een dvd, plaats ze dan niet naast elkaar, zodat het geluid van de ene het geluid van de andere niet overstemt. Het is over het algemeen aan te raden om de subwoofer-luidspreker uit de buurt van de rest te plaatsen, omdat hij niet alleen door zijn grote formaat is, maar ook door het feit dat hij laagfrequent geluid produceert dat het menselijk oor praktisch niet waarneemt.

Aanbevolen: