Hoe Het Geluid Op De Tuner Af Te Stemmen

Inhoudsopgave:

Hoe Het Geluid Op De Tuner Af Te Stemmen
Hoe Het Geluid Op De Tuner Af Te Stemmen

Video: Hoe Het Geluid Op De Tuner Af Te Stemmen

Video: Hoe Het Geluid Op De Tuner Af Te Stemmen
Video: How to Tune Your Electric Guitar | Guitar Tuner Standard Tuning E A D G B e 2024, Maart
Anonim

Om een vaste computer als tv te gebruiken, moet u een tv-tuner aansluiten en configureren. Dankzij een breed scala aan modellen van deze apparaten kan iedereen de juiste apparatuur voor zichzelf kiezen.

Hoe het geluid op de tuner af te stemmen
Hoe het geluid op de tuner af te stemmen

Het is nodig

kabel

instructies:

Stap 1

Selecteer de tv-tuner die bij uw behoeften past en geschikt is voor uw computer. Meestal worden deze apparaten aangesloten op de USB-poort van een laptop of desktopcomputer, of worden ze aangesloten op een PCI-slot op het moederbord. Het wordt aanbevolen om het tweede type te gebruiken bij aansluiting op een vaste pc.

Stap 2

Sluit de geselecteerde tv-tuner aan op het PCI-slot en zet de computer aan. Installeer de software die bij dit apparaat is geleverd. Als je geen schijf hebt, bezoek dan de officiële website van de fabrikant van deze tv-tuner en download daar het vereiste programma.

Stap 3

Sluit de antennekabel aan op de speciale aansluiting van de tv-tuner. In dit geval kunt u zowel een gewone binnenantenne als een via een ontvanger aangesloten schotelantenne gebruiken.

Stap 4

Voer de geïnstalleerde software uit. Activeer automatisch zoeken naar zenders als deze nog niet in de receiver is afgestemd. Maak fijne aanpassingen aan de beeldkwaliteit en sla de instellingen op.

Stap 5

Ga nu naar de geluidsinstelling. Als je te maken hebt met een budget-tv-tunermodel, open dan het programma dat is ontworpen om de geluidskaart te bedienen. Als een dergelijk programma niet is geïnstalleerd, open dan het configuratiescherm en ga naar het menu "Geluid".

Stap 6

Specificeer de gewenste TV-tuner voor de belangrijkste audio-uitgangsbronnen. Het nadeel van deze manier van afstemmen is dat je constant moet schakelen tussen de tv-tuner en de geluidskaart.

Stap 7

De meeste nieuwe modellen tv-tuners zijn uitgerust met een speciale kabel met connectoren aan beide uiteinden voor aansluiting op een geluidskaart (3,5 mm). Sluit deze kabel aan op de audio out jack van de tv-tuner en op de audio in poort van je geluidskaart.

Stap 8

Zorg ervoor dat u het doel van de geselecteerde poort specificeert bij het configureren van uw geluidskaart. Nu kunt u tegelijkertijd geluid van zowel de tv-tuner als computerprogramma's afspelen.

Aanbevolen: