Hoe Af Te Stemmen Op Het Radiostation Echo Of Moscow

Inhoudsopgave:

Hoe Af Te Stemmen Op Het Radiostation Echo Of Moscow
Hoe Af Te Stemmen Op Het Radiostation Echo Of Moscow

Video: Hoe Af Te Stemmen Op Het Radiostation Echo Of Moscow

Video: Hoe Af Te Stemmen Op Het Radiostation Echo Of Moscow
Video: Код доступа / Юлия Латынина // 06.11.21 @Yulia Latynina 2024, Maart
Anonim

Ekho Moskvy is een grootstedelijk radiostation dat sinds de zomer van 1990 in de lucht is. Het is gericht op het uitzenden van informatie - verslaggeving van cultureel en politiek nieuws, evenals gesprekken met genodigden en radioluisteraars. Er zijn veel in het programma van het radiostation en programma's met copyright over verschillende onderwerpen. Tegenwoordig gebruikt Echo of Moscow zenders voor uitzendingen in meer dan 30 regio's, waaronder het nabije buitenland en zelfs twee steden in de Verenigde Staten.

Hoe af te stemmen op het radiostation Echo of Moscow
Hoe af te stemmen op het radiostation Echo of Moscow

instructies:

Stap 1

Gebruik de bedieningsknoppen in het apparaat waarmee u naar de radio luistert - het menu in de speler of mobiele telefoon, de bedieningsknoppen in de radio of het combinatieapparaat. Schakel met hun hulp de ontvanger naar de FM-band en stel de zendfrequentie van het radiostation "Echo of Moscow" in uw regio in. In Moskou worden naast de FM-band (frequentie 91, 2 MHz) ook uitzendingen uitgevoerd in het ultrakorte golfbereik met een frequentie van 73, 82 MHz.

Stap 2

Als u de frequentie die wordt gebruikt voor Echo of Moscow-uitzendingen in uw regio niet kent, bezoek dan de website van het radiostation op internet - hieronder vindt u een link naar de hoofdpagina. De lijst met steden en regio's met hun bijbehorende zendfrequenties is daar op een aparte pagina geplaatst. Om er te komen, beweegt u de muisaanwijzer over het gedeelte 'Over ons' in het menu van de hoofdpagina en selecteert u de link 'Echo in de regio's' in de lijst die verschijnt. De zendfrequenties op deze pagina zijn weergegeven in een tabel, die het bereik aangeeft waartoe ze behoren - FM of VHF.

Stap 3

U kunt rechtstreeks op deze website naar Echo of Moscow luisteren zonder de radio in de online modus te gebruiken. Om dit te doen, klikt u op het opschrift "Broadcast" bovenaan de pagina, rechts van het logo van de radiozender. Het ingebouwde flitselement voor luisteren wordt geopend in een apart tabblad, waar u bovendien het schema van aankomende programma's kunt zien. Als u het laatste nieuwsbericht van "Echo of Moscow" wilt horen, gebruik dan de "nieuws"-link bovenaan de pagina.

Stap 4

Deze site heeft een link waarmee je vanaf elke gewenste datum gratis naar live-opnames kunt luisteren via de iPhone. Zoek het helemaal onderaan de geladen pagina door het item "Ether" in het menu te selecteren. Op dezelfde pagina kunt u andere bronnen van online uitzendingen met verschillende bitrates selecteren, d.w.z. ontworpen voor verschillende internetverbindingssnelheden.

Aanbevolen: