Hoe Het Star-kanaal Af Te Stemmen

Inhoudsopgave:

Hoe Het Star-kanaal Af Te Stemmen
Hoe Het Star-kanaal Af Te Stemmen

Video: Hoe Het Star-kanaal Af Te Stemmen

Video: Hoe Het Star-kanaal Af Te Stemmen
Video: Hoe stem ik mijn Snare drum | How-to 2024, April
Anonim

Het tv-kanaal Zvezda heeft een breed publiek, het is gericht op patriottische thema's en bestrijkt alle aspecten van het leven van de Russen. De zender zendt nieuwsprogramma's, documentaires en speelfilms uit.

Hoe het Star-kanaal af te stemmen
Hoe het Star-kanaal af te stemmen

Noodzakelijk

  • - afstandsbediening;
  • - instructies voor het instellen van kanalen.

instructies:

Stap 1

Het tv-kanaal van Zvezda heeft een frequentie van 57 TVK, dus u kunt het afstemmen op uw tv met behulp van automatische afstemming. Ga hiervoor naar het "MENU", selecteer in de tabel die op het scherm wordt weergegeven het gedeelte "Instellingen" en vervolgens het item "Automatische configuratie". De TV stemt automatisch alle zenders tegelijk af, inclusief de Zvezda TV-zender, en onthoudt ze in de juiste volgorde.

Stap 2

Als het niet nodig is om alle TV-zenders opnieuw af te stemmen, gebruik dan handmatig afstemmen. Selecteer een leeg kanaal en druk op de "MENU"-knop op de afstandsbediening, ga naar het gedeelte "Instellingen", selecteer het item "Handmatige afstemming". Klik vervolgens op "Zoek naar een kanaal" en zoek frequentie 57, selecteer "Opslaan" en de knop "OK".

Hoe het Star-kanaal af te stemmen
Hoe het Star-kanaal af te stemmen

Stap 3

Zvezda TV-zender is inbegrepen in het pakket van gratis basis-satelliet-tv-zenders, zodat u NSL in digitale kwaliteit kunt kijken. Bij het installeren van een schotelantenne stemt de dealer de zenders af, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken.

Stap 4

Als om wat voor reden dan ook de tv-zender niet is afgestemd, kunt u deze zelf aanpassen. Druk hiervoor op de "MENU"-knop op de afstandsbediening van de dre-receiver en selecteer de optie "Kanaal zoeken". Het venster zal u vragen om het kanaal bij te werken, wat u moet bevestigen.

Stap 5

Stem uw digitale kabelontvanger af op een patriottisch kanaal als uw tv is aangesloten op kabel-tv. Ga hiervoor naar het "Menu", selecteer het item "Installatie / Instellingen" en klik vervolgens op "Handmatige scan". Voer bij Frequentie 57 in en zet de waarde op Ja / Beschikbaar in zoeknetwerk. Start dan de zoektocht. Om het Zvezda-kanaal te bekijken, drukt u nogmaals op de knop "Menu".

Aanbevolen: