Een Afstandsbediening Voor Een Tv Instellen

Inhoudsopgave:

Een Afstandsbediening Voor Een Tv Instellen
Een Afstandsbediening Voor Een Tv Instellen

Video: Een Afstandsbediening Voor Een Tv Instellen

Video: Een Afstandsbediening Voor Een Tv Instellen
Video: Universal Remote For Led TV || Crt Tv || All TV Codes || Led tv repair 2024, April
Anonim

Een gewone afstandsbediening vereist geen configuratie. Als je een universele afstandsbediening hebt gekocht, werkt deze pas na een voorbereidende voorbereiding met je tv. Sommige vereisen het leren van commando's van de originele afstandsbediening, andere - het programmeren van het modelnummer van het apparaat.

Een afstandsbediening voor een tv instellen
Een afstandsbediening voor een tv instellen

instructies:

Stap 1

Koop de zogenaamde leerconsole alleen als je de originele hebt. Druk op de knop die bedoeld is om de training te starten (de naam hangt af van het type apparaat).

Stap 2

Selecteer een van de verschillende apparaten die u gaat bedienen, en richt vervolgens de afstandsbedieningen op elkaar en druk achtereenvolgens op de knoppen op de lerende en originele afstandsbediening. Op sommige apparaten moet u eerst op een knop op het leerpaneel drukken en vervolgens op de bijbehorende toets op het origineel, en op andere - omgekeerd.

Stap 3

Druk na het voltooien van de zelfstudie op de toets die bedoeld is om deze modus te verlaten. Gooi de originele afstandsbediening niet weg - na het vervangen van de batterijen in de trainee heb je hem weer nodig.

Stap 4

Als de afstandsbediening programmeerbaar is, kijk dan eerst in de instructies voor de digitale codes die overeenkomen met de fabrikanten van de apparatuur die je hebt en krabbel ze op de binnenkant van het deksel van het batterijvak.

Stap 5

Bewaar de instructies voor het geval u een van de apparaten vervangt, de originele afstandsbedieningen - ook voor het geval de geprogrammeerde kapot gaat. Druk op de knop "PROG" en tegelijkertijd op de knop voor het apparaattype (er zijn er zes). De indicatie-LED (zichtbare kleur) gaat branden.

Stap 6

Voer nu de cijfercode in en de LED gaat uit. Programmeer de nummers van andere apparaten op dezelfde manier.

Stap 7

Om zowel de lerende als de programmeerbare afstandsbedieningen te gebruiken, selecteert u het apparaat dat u wilt bedienen en het apparaat schakelt over naar de opdrachtmodus voor dat apparaat. Gebruik dan de universele afstandsbediening op dezelfde manier als bij een gewone.

Stap 8

Wanneer de universele afstandsbediening hangt, verwijder dan de batterijen, sluit de contacten van het compartiment kort (maar in geen geval de batterijen zelf), en plaats vervolgens, na het verwijderen van de jumper, de cellen terug, let op de polariteit.

Stap 9

Herhaal vervolgens het aanleren of programmeren. Als de cellen leeg zijn, gaat u op dezelfde manier te werk, maar met nieuwe batterijen.

Aanbevolen: