Uw Universele Philips-afstandsbediening Instellen

Inhoudsopgave:

Uw Universele Philips-afstandsbediening Instellen
Uw Universele Philips-afstandsbediening Instellen

Video: Uw Universele Philips-afstandsbediening Instellen

Video: Uw Universele Philips-afstandsbediening Instellen
Video: Setup and Program Philips Universal Remote Control to All Your Devices! 2024, April
Anonim

Er zijn twee manieren om uw Philips universele afstandsbediening in te stellen om uw tv, dvd-speler, videorecorder of digitale kabelbox te bedienen - handmatig en automatisch. Volg eerst de instructies voor handmatige configuratie. Als de afstandsbediening het apparaat nog steeds niet kan bedienen, volg dan de stappen voor automatische configuratie.

Uw universele Philips-afstandsbediening instellen
Uw universele Philips-afstandsbediening instellen

instructies:

Stap 1

Zet de tv aan op kanaal 1. Als het apparaat een dvd-speler, -recorder of videorecorder is, plaats dan een schijf of videoband.

Stap 2

Houd de knop Code zoeken op de afstandsbediening ingedrukt totdat het rode lampje brandt. Laat de knop los.

Stap 3

Druk op de gewenste modusknop op de afstandsbediening voor het apparaat dat u wilt bedienen (tv, dvd of kabel-tv). De rode indicator knippert eerst en blijft dan branden.

Stap 4

Zoek de fabrikant van de tv of het apparaat dat je wilt bedienen in de lijst met apparaatcodes die bij de afstandsbediening is geleverd. Voer de code in op het toetsenbord van de afstandsbediening. De rode indicator gaat uit als de code correct is. De rode indicator knippert als de code ongeldig is.

Stap 5

Druk op de knop Kanaal omhoog op de afstandsbediening. Als het apparaat reageert, is er geen extra programmering nodig. Druk op de afspeelknop om de afstandsbediening te testen bij het instellen van uw dvd of videorecorder.

Stap 6

Schakel automatisch zoeken naar codes in als het apparaat niet reageert na handmatige invoer. Om dit te doen, houdt u de knop Code zoeken op de afstandsbediening ingedrukt totdat de rode indicator blijft branden en laat u de knop vervolgens los.

Stap 7

Druk kort op de knop voor de gewenste modus (tv, dvd, kabel-tv). De rode indicator knippert één keer.

Stap 8

Druk meerdere keren op de Channel Up-knop totdat het apparaat reageert. De rode indicator knippert bij elke druk op de knop. Druk op de knop Kanaal omlaag om terug te keren als u de code per ongeluk hebt gemist. Gebruik de afspeelknop voor dvd's of andere apparaten die geen kanalen hebben.

Stap 9

Druk kort op de Mute-knop om de code in te stellen.

Aanbevolen: