Een Afstandsbediening Voor Je Tv Kiezen

Inhoudsopgave:

Een Afstandsbediening Voor Je Tv Kiezen
Een Afstandsbediening Voor Je Tv Kiezen

Video: Een Afstandsbediening Voor Je Tv Kiezen

Video: Een Afstandsbediening Voor Je Tv Kiezen
Video: Op je televisie het juiste kanaal voor je TV Box kiezen 2024, Mei
Anonim

Veel mensen denken dat alle afstandsbedieningen hetzelfde zijn en op elke tv passen. Maar helaas hebben ze het bij het verkeerde eind, omdat bijna elk model tv- of dvd-apparaat zijn eigen speciale afstandsbediening heeft. Natuurlijk kun je hetzelfde merk afstandsbediening oppikken dat je eerder had, maar dit garandeert niet dat alle functies worden ondersteund. Om de juiste afstandsbediening voor je tv te kiezen, moet je deze stappen volgen.

Een afstandsbediening voor je tv kiezen
Een afstandsbediening voor je tv kiezen

instructies:

Stap 1

In het geval dat u een kapotte afstandsbediening heeft, moet u op de behuizing een markering vinden waarop de naam van het model zal worden geschreven. U vindt de markeringen: op de voorkant, op de achterkant, onder het batterijklepje. Er zijn momenten waarop er geen markering op de afstandsbediening staat. Dan moet je het tv-model kennen. Als u overweegt een nieuwe afstandsbediening te kopen, zorg er dan voor dat u een kapotte afstandsbediening neemt - dit bespaart u aanzienlijk tijd en geld.

Stap 2

Heb je geen afstandsbediening bij de hand, dan moet je op zoek naar de handleiding van je tv. Gewoonlijk moet het uitgebreide informatie over het model van de afstandsbediening bevatten.

Stap 3

Als je geen afstandsbediening of handleiding hebt en het model staat niet op de tv, vraag dan vrienden of buren om de afstandsbediening van de tv om ze op je apparaat te controleren. Sommige afstandsbedieningen gebruiken dezelfde chips en commando's, dus ze zijn onderling uitwisselbaar. Als dit niet helpt, moet je een universele Mak Maxim-afstandsbediening kopen. Het voordeel van deze afstandsbediening is dat deze de meest complete lijst van vervangbare apparatuur heeft. U kunt uw tv ook naar een speciaalzaak brengen en daar de afstandsbediening ophalen.

Aanbevolen: