De Thomson Universele Afstandsbediening Instellen

Inhoudsopgave:

De Thomson Universele Afstandsbediening Instellen
De Thomson Universele Afstandsbediening Instellen

Video: De Thomson Universele Afstandsbediening Instellen

Video: De Thomson Universele Afstandsbediening Instellen
Video: THOMSON ROC4411 настройка универсального пульта 2024, Mei
Anonim

Thomson universele afstandsbedieningen zijn een goed alternatief voor het gebruik van persoonlijke afstandsbedieningen voor elk apparaat. Om ermee aan de slag te gaan, moet u het configureren.

De thomson universele afstandsbediening instellen
De thomson universele afstandsbediening instellen

instructies:

Stap 1

Zet het apparaat aan waarmee je de Thomson universele afstandsbediening wilt instellen. Het apparaat kan een tv, dvd-speler, satellietontvanger, enz.

Stap 2

Houd bij het instellen om met een tv te werken de tv-knop op de afstandsbediening ingedrukt totdat de LED begint te knipperen. Gebruik vervolgens de cijfertoetsen om de code in te voeren die overeenkomt met uw tv-model. Meestal bevat de handleiding die bij de universele afstandsbediening wordt geleverd tabellen met codes voor verschillende apparaatmodellen. Als uw specifieke model niet in de handleiding staat, probeer dan codes voor andere apparaten van dezelfde fabrikant te gebruiken. Maak tijdens het typen geen lange pauzes tussen het drukken.

Stap 3

Als alle noodzakelijke instellingen voor het werken met het apparaat in de afstandsbediening zijn opgenomen, knippert de diode op de tv die wordt afgestemd. Als dit niet het geval is, probeer dan een andere code te gebruiken.

Stap 4

Controleer de prestaties van de installatie. Richt de universele afstandsbediening op de tv en voer een van de bewerkingen uit, bijvoorbeeld in- en uitschakelen, van zender wisselen, het volume aanpassen. Als alle bewerkingen zijn uitgevoerd, is de instelling correct.

Stap 5

Een andere optie voor het kiezen van een code voor een configureerbaar apparaat is automatisch scannen. Om dit te doen, richt u na het inschakelen van de tv en het indrukken van de TV-knop de universele afstandsbediening op de tv. Druk op de pijl omhoog om naar de volgende code te gaan (pijl omlaag om naar de vorige code te gaan). Wanneer u een geschikte code selecteert, wordt de tv uitgeschakeld. Om het te onthouden, drukt u op de Enter-toets.

Stap 6

Op dezelfde manier kunt u de universele afstandsbediening configureren om met andere apparaten te werken. Houd in plaats van de TV-knop de knop die overeenkomt met het in te stellen apparaat ingedrukt totdat de LED begint te knipperen. Bijvoorbeeld dvd voor dvd-speler, SAT voor satellietontvanger, enz.

Aanbevolen: