Hoe De Universele Afstandsbediening Te Programmeren

Inhoudsopgave:

Hoe De Universele Afstandsbediening Te Programmeren
Hoe De Universele Afstandsbediening Te Programmeren

Video: Hoe De Universele Afstandsbediening Te Programmeren

Video: Hoe De Universele Afstandsbediening Te Programmeren
Video: Hoe een RCA universele tv-afstandsbediening te programmeren, geen code vereist 2024, April
Anonim

Met een universele afstandsbediening kunt u meerdere conventionele afstandsbedieningen vervangen als er een grote hoeveelheid apparatuur in één kamer is. Maar hiervoor moet het voorgeprogrammeerd zijn.

Hoe de universele afstandsbediening te programmeren
Hoe de universele afstandsbediening te programmeren

instructies:

Stap 1

Gooi bij aanschaf van een universele afstandsbediening de bestaande niet weg. Ze kunnen op elk moment nodig zijn, bijvoorbeeld als de universele het begeeft, en als hij aan het onthouden is, om hem dan opnieuw te leren na het vervangen van de batterijen. Bovendien heeft de universele afstandsbediening mogelijk niet enkele knoppen die niet op de standaard zitten en die nodig kunnen zijn om de apparaatinstellingen te wijzigen.

Stap 2

Als de afstandsbediening niet in het geheugen is opgeslagen, maar kan worden geprogrammeerd met codes, vindt u in de instructies een lijst met deze codes. Druk tegelijkertijd op de programmeertoets en de keuzetoets van het apparaat dat je nodig hebt. De LED zal oplichten. Voer de cijfers van de code in door deze in de lijst te selecteren op fabrikant en type apparaat. De LED gaat uit. Als een code niet past, maar de instructies voor dezelfde combinatie van de fabrikant en het type apparaat geven er meerdere aan, probeer dan een andere.

Stap 3

Als de fabrikant van het apparaat niet in de instructies staat, zet u het apparaat eerst aan via het frontpaneel of met de standaard afstandsbediening. Druk tegelijkertijd op de programmeertoets en de keuzetoets van het gewenste apparaat op de universele afstandsbediening. Druk op de aan/uit-knop op de universele afstandsbediening totdat het apparaat wordt uitgeschakeld. Druk vervolgens nogmaals op de programmeertoets.

Stap 4

De meeste geheugenafstandsbedieningen hebben, in tegenstelling tot de meeste code-programmeerbare afstandsbedieningen, geen gestandaardiseerde gebruikersinterface. Controleer voordat u de afstandsbediening gaat aanleren eerst of er een kant-en-klare code is voor het apparaat dat u wilt bedienen. In de instructies leest u hoe u deze invoert. Als er geen kant-en-klare code is of deze niet paste, voer dan de training uit. Nadat u de afstandsbediening in de juiste modus hebt gezet, drukt u op elk van de toetsen eerst op de standaardtoets en vervolgens op de lerende of omgekeerd, afhankelijk van het model van de laatste. Als er minder toetsen op het geheugenpaneel zijn dan op het standaardpaneel, programmeer dan alleen de toetsen die u nodig hebt. Als er geen sleutels met bepaalde namen zijn, programmeer dan de aangrenzende ongebruikte sleutels, nadat u vooraf de correspondentie van hun namen op de standaard- en opslagconsoles heeft genoteerd.

Aanbevolen: