Hoe De Vivanco Universele Afstandsbediening In Te Stellen

Inhoudsopgave:

Hoe De Vivanco Universele Afstandsbediening In Te Stellen
Hoe De Vivanco Universele Afstandsbediening In Te Stellen

Video: Hoe De Vivanco Universele Afstandsbediening In Te Stellen

Video: Hoe De Vivanco Universele Afstandsbediening In Te Stellen
Video: VIVANCO UR2 настройка универсального пульта 2024, Mei
Anonim

Bij verlies of beschadiging van de afstandsbediening komt de universele afstandsbediening van Vivanco te hulp, die op vrijwel elk apparaat past. Voor een juiste werking van de universele afstandsbediening hoeft u het apparaat alleen maar goed te configureren.

Hoe de Vivanco universele afstandsbediening in te stellen
Hoe de Vivanco universele afstandsbediening in te stellen

Het is nodig

  • - geschikte batterijen;
  • - gebruikershandleiding.

instructies:

Stap 1

Selecteer het model1 van het te bedienen apparaat en lees de gebruiksaanwijzing. De laatste pagina's van de handleiding bevatten codes voor verschillende fabrikanten van het bestuurde apparaat: stereo, tv, enz. Zoek de codes (meestal zijn er drie) voor het apparaat.

Stap 2

Plaats twee AAA Alkaline minivingerbatterijen in het batterijvak van de afstandsbediening en let daarbij op de polariteit. Druk op de POWER-toets om de functionaliteit van de afstandsbediening te testen. Als alles in orde is, knippert de sleutelindicator.

Stap 3

Voer de gevonden code in op de afstandsbediening, als het apparaat in de lijst staat. Druk op de toetsen SET en TV (of DVD, afhankelijk van de apparaatklasse) op de afstandsbediening. Voer de code opnieuw in nadat de indicator op de POWER-toets oplicht. Als het apparaat niet werkt, herhaalt u de handelingen met een andere code die mogelijk overeenkomt met dit apparaat.

Stap 4

Als het apparaat niet in de codelijst staat, of als de afstandsbediening het apparaat niet bedient, voer dan een automatische codezoekactie uit. Zet het aangestuurde apparaat (bijvoorbeeld een tv) aan om een van de programma's te laten werken. Druk tegelijkertijd op de SET- en TV-toetsen op de afstandsbediening.

Stap 5

Houd ongeveer vijf seconden ingedrukt totdat de POWER-toetsindicator met tussenpozen begint te knipperen. Richt de afstandsbediening op het apparaat. Als het apparaat reageert, drukt u op een willekeurige toets behalve de SET-toets. Als u niet tijdig op het uitschakelen van het apparaat kon reageren, herhaalt u de automatische zoekactie.

Stap 6

Voer handmatig zoeken uit als de afstandsbediening het apparaat niet bedient. Schakel het bestuurde apparaat in en druk tegelijkertijd snel op de TV- en SET-toetsen voor een korte tijd (1-3 seconden). Nadat de POWER-toetsindicator oplicht, drukt u ongeveer elke seconde kort op de POWER-toets totdat het bestuurde apparaat reageert op de afstandsbediening. Druk op de TV- of SET-toets om het zoeken te beëindigen.

Aanbevolen: