Hoe De Ontvanger Op Een Tv Aan Te Sluiten

Inhoudsopgave:

Hoe De Ontvanger Op Een Tv Aan Te Sluiten
Hoe De Ontvanger Op Een Tv Aan Te Sluiten

Video: Hoe De Ontvanger Op Een Tv Aan Te Sluiten

Video: Hoe De Ontvanger Op Een Tv Aan Te Sluiten
Video: Howto: Hoe installeer ik Digitale Televisie? 2024, Mei
Anonim

Digitale televisie is in elk huis doorgedrongen, maar niet elke televisie is in staat dit formaat te ondersteunen. Speciale uitrusting vereist. De ontvanger zet het digitale videosignaal dat van de satelliet wordt ontvangen om in een conventioneel analoog signaal en zendt het naar het tv-scherm. Het aansluiten op een tv is vrij eenvoudig en iedereen kan het. Om de ontvanger op de tv aan te sluiten, kunt u 2 methoden gebruiken.

Hoe de ontvanger op een tv aan te sluiten
Hoe de ontvanger op een tv aan te sluiten

instructies:

Stap 1

Via de hoogfrequente TV RF-ingang. Voor de aansluiting via deze ingang wordt een conventionele afgeschermde antennekabel gebruikt. Sluit de voeding van de ontvanger aan en druk op de "Power"-knop, waarna "Boot" op het display moet verschijnen. Als dit niet gebeurt, staat de ontvanger in de stand-bymodus en moet deze worden ingeschakeld met de afstandsbediening. Vervolgens zetten we de tv aan en starten we de automatische zenderzoekfunctie. Daarna begint de tv het frequentiebereik te scannen totdat deze automatisch stopt bij de frequentie van de ontvanger. Vervolgens moet het ontvangermenu op het scherm worden weergegeven. Als dit gebeurt, hebt u de ontvanger correct aangesloten.

Stap 2

Door de laagfrequente uitgang. Via de laagfrequente uitgang sluit je de receiver aan op een tv met een kabel die is voorzien van een SCART-connector of een belconnector. Sluit de receiver met een geschikte kabel aan op je tv. Sluit het netsnoer van de ontvanger aan op het stopcontact, zet de schakelaar op het achterpaneel aan en wacht tot het bericht "Boot" verschijnt. Als deze er niet is, zet u de ontvanger vanaf de afstandsbediening aan door op de "Power"-knop te drukken. Vervolgens schakelen we de tv naar de “video” modus, hiervoor drukken we op de “A/V” knop op de afstandsbediening. Als je alles goed hebt gedaan, zou er een menu met ontvangerinstellingen op het scherm moeten verschijnen.

Aanbevolen: