Hoe 2 Videokaarten Aan Te Sluiten

Inhoudsopgave:

Hoe 2 Videokaarten Aan Te Sluiten
Hoe 2 Videokaarten Aan Te Sluiten

Video: Hoe 2 Videokaarten Aan Te Sluiten

Video: Hoe 2 Videokaarten Aan Te Sluiten
Video: HOE EEN VIDEOKAART TE INSTALLEREN instructies voor het vervangen van een videokaart in een computer 2024, April
Anonim

Het aansluiten van twee videokaarten is een eenvoudig proces, maar het vereist kennis van alle nuances van het verbinden van twee kaarten tot één. Om een "dubbel deel" van de kracht van een videokaart te krijgen, moet rekening worden gehouden met alle subtiliteiten van het werken met hen, anders wordt het gewenste resultaat niet verkregen en is de tweede kaart in het systeem slechts een zij element. En voor een pc-gebruiker die vastbesloten is om deze taak te voltooien, zal het een mislukking zijn.

Hoe 2 videokaarten aan te sluiten
Hoe 2 videokaarten aan te sluiten

Het is nodig

Twee SLI-videoadapters

instructies:

Stap 1

Als u wordt geconfronteerd met een situatie zoals een gebrek aan videogeheugen in de nieuwste game-industrie, dan zullen twee videokaarten pk's aan uw computer toevoegen. Dit is de belangrijkste reden om twee grafische kaarten te kopen. Onder andere kan het idee om beter te zijn dan je buurman die maar één grafische kaart heeft, door de vingers glippen.

Stap 2

De twee kaarten kunnen worden aangesloten met behulp van een speciale adapter, die kan worden gekocht bij een speciaalzaak. De adapter verbindt beide videokaarten en het beeld wordt naar het scherm gestuurd via een kabel die op deze adapter wordt aangesloten. Dubbele videokaarten kunnen voor andere doeleinden worden gebruikt: sluit een computermonitor aan op de ene kaart en sluit een tv of een tweede monitor aan op de andere. Deze manier om twee videoadapters te gebruiken wordt Second Video Output genoemd.

Stap 3

Om twee videokaarten aan te sluiten, moet u hun verbindingstype controleren. Een belangrijke voorwaarde om deze borden met elkaar te laten samenwerken zijn dezelfde verbindingstypes. De beste optie zijn PCI-kaarten. Als de kaarten verschillen, krijgen we niet het gewenste effect. Ze zullen werken, maar we zullen geen tastbare toename merken. Opgemerkt moet worden dat bij het installeren van twee videokaarten met verschillende vermogens, niet vergeten dat een krachtigere kaart op de eerste sleuf moet worden aangesloten. Profiteer bij het aansluiten van twee videoadapters van hetzelfde merk van een innovatie van Nvidia - SLI-technologie.

Aanbevolen: