Hoe Een Nvidia Grafische Kaart Op Een Tv Aan Te Sluiten

Inhoudsopgave:

Hoe Een Nvidia Grafische Kaart Op Een Tv Aan Te Sluiten
Hoe Een Nvidia Grafische Kaart Op Een Tv Aan Te Sluiten

Video: Hoe Een Nvidia Grafische Kaart Op Een Tv Aan Te Sluiten

Video: Hoe Een Nvidia Grafische Kaart Op Een Tv Aan Te Sluiten
Video: How to install GeForce Now on any Android TV 2024, Mei
Anonim

Veel moderne videokaarten van Nvidia hebben een TV-out aansluiting voor aansluiting op een TV. Soms komt de connector die door de videokaart wordt gebruikt niet overeen met de connector op de tv, waardoor het moeilijk is om verbinding te maken. Nvidia wordt echter meestal geleverd met speciale adapters. Ook moet u in het bedieningspaneel van de bestuurder enkele instellingen maken.

Hoe een Nvidia grafische kaart op een tv aan te sluiten
Hoe een Nvidia grafische kaart op een tv aan te sluiten

Het is nodig

  • - adapter of S-Video-kabel;
  • - S-video-adapter - "tulp";
  • - componentenadapter;
  • - geluidsadapter

instructies:

Stap 1

Als de verbinding wordt gemaakt met behulp van de HDMI-uitgang, die beschikbaar is op bijna alle moderne videokaarten, dan is het proces niet anders dan het aansluiten van een gewone computermonitor. HDMI is beschikbaar op alle nieuwe plasma- of lcd-tv's. Sluit gewoon de juiste kabel aan op de uitgang van de videokaart en de ingang van de tv. Als de tv als tweede monitor wordt gebruikt, geeft u in de eigenschappen van de videokaart het feit van de verbinding aan en geeft u de juiste resolutie op.

Stap 2

Voor andere tv's is een tv-uitgang voorzien. Een S-Video-kabel kan worden aangesloten op een TV-out, maar een TV-out kan niet worden aangesloten op een S-Video-outlet. Er worden speciale adapters gebruikt om verbinding te maken met de tv. Het is het beste om een universele adapter te gebruiken, omdat: het heeft S-Video, RGB-component (bestaat uit drie stekkers van de overeenkomstige kleuren) en composiet geel ingang. Soms is het voldoende om een conventionele composietadapter te gebruiken.

Stap 3

Sluit bovendien een geluidsadapter aan als u geluidsoverdracht nodig heeft. Tv's gebruiken een RCA-connector, terwijl conventionele computers een mini-jack gebruiken. Zo'n kabel heeft aan het ene uiteinde een geschikte plug voor een videokaart, en aan het andere uiteinde twee "tulpjes" in de kleuren rood en wit.

Aanbevolen: