Verbinding Maken Met Internet Met Een Samsung-telefoon

Inhoudsopgave:

Verbinding Maken Met Internet Met Een Samsung-telefoon
Verbinding Maken Met Internet Met Een Samsung-telefoon

Video: Verbinding Maken Met Internet Met Een Samsung-telefoon

Video: Verbinding Maken Met Internet Met Een Samsung-telefoon
Video: How to Connect to Wifi On ANY Samsung Galaxy Smartphone 2024, April
Anonim

Moderne mobiele telefoons hebben een ingebouwde module om via een draadloos kanaal verbinding te maken met internet. Veel van deze apparaten kunnen worden gebruikt als adapter om een desktopcomputer of laptop op het netwerk aan te sluiten.

Verbinding maken met internet met een Samsung-telefoon
Verbinding maken met internet met een Samsung-telefoon

Het is nodig

  • - Samsung PC-suite;
  • - Bluetooth-adapter;
  • - USB-kabel.

instructies:

Stap 1

Het wordt aanbevolen om een USB-kabel te gebruiken om verbinding te maken met internet via een mobiele telefoon. Met deze verbinding bereikt u de maximale snelheid van toegang tot het netwerk. Als je geen geschikte kabel hebt, gebruik dan een Bluetooth-adapter.

Stap 2

Om met Samsung mobiele telefoons te kunnen werken, moet u de door Samsung ontwikkelde PC Suite installeren. Download het hulpprogramma van de officiële website www.samsung.com/ru. Installeer PC Suite en start uw computer opnieuw op.

Stap 3

Voer de geïnstalleerde applicatie uit. Stel een internetverbinding in op uw mobiele telefoon. Gebruik hiervoor de aanbevelingen van uw operator. Sluit uw apparaat met een USB-kabel aan op uw computer.

Stap 4

Selecteer PC Suite of Modem in het telefoonmenu. Anders zal de applicatie het mobiele apparaat niet detecteren. Wacht tot het bericht "Telefoon aangesloten via USB" verschijnt.

Stap 5

Ga nu naar het menu "Internetverbinding". Vul het dialoogvenster met verbindingsinstellingen in. Geef de parameters op die u hebt gebruikt om uw mobiele telefoon in te stellen. Klik op de knop "Verbinden" en wacht tot de verbinding met de server van de operator tot stand is gebracht.

Stap 6

Als u besluit een draadloos kanaal te gebruiken om uw telefoon op uw computer aan te sluiten, sluit u de Bluetooth-adapter aan op uw computer en werkt u de stuurprogramma's voor dit apparaat bij.

Stap 7

Schakel het Bluetooth-netwerk in uw mobiele telefoon in. Open op uw computer het menu Start en selecteer Apparaten en printers. Klik op de knop Apparaat toevoegen. Synchroniseer uw telefoon met uw computer nadat u uw mobiele apparaat heeft ontdekt.

Stap 8

Start het hulpprogramma PC Suite en volg de nodige stappen om verbinding te maken met internet. Controleer of de verbinding werkt.

Aanbevolen: