Meer Tv-zenders Instellen

Inhoudsopgave:

Meer Tv-zenders Instellen
Meer Tv-zenders Instellen

Video: Meer Tv-zenders Instellen

Video: Meer Tv-zenders Instellen
Video: 🔴NEW 10,000 LIVE CHANNELS APP (NO REGISTRATION) 2024, April
Anonim

Een groot aantal tv-zenders is geen droom meer, maar realiteit. Bijna elk gemiddeld huishouden heeft toegang tot meer dan 20 kanalen. En toch groeien de wensen, en in de loop van de tijd lijkt het voor veel kijkers dat er maar weinig kanalen zijn die vrij door hun antenne worden ontvangen.

Meer tv-zenders instellen
Meer tv-zenders instellen

Het is nodig

handleiding voor de tv, satellietontvanger, kennis van de frequenties van het ontvangen van digitale zenders, multifeed

instructies:

Stap 1

Om de mogelijkheden van je tv uit te breiden, is het niet nodig om een specialist in te schakelen. Het instellen van extra zenders hangt af van het type televisie dat u in huis heeft. Als u een kabel-tv-eigenaar bent, kunt u proberen het aantal signalen te vergroten door digitale kanalen af te stemmen. Het algoritme voor het instellen ervan wordt bepaald door het model van de fabrikant van uw tv-ontvanger.

Stap 2

Maak daarom instellingen volgens de gebruiksaanwijzing van uw TV. Zoek de lijst met ontvangen signalen in de gebruikershandleiding van de tv-ontvanger (in de sectie "technische parameters / kenmerken)".

Stap 3

Zoek "Kabel" in de lijst met ontvangen signalen en selecteer als signaalbron. Stel in de instellingen een van de ontvangende landen in: Finland, Duitsland, Nederland. Als deze landen niet beschikbaar zijn in de opties van uw tv, vink dan het vakje "overig" aan.

Stap 4

Kijk naar de ontvangstparameters van digitale kanalen en hun frequentietoewijzing. Configureer volgens dit plan (gegeven in de vorm van een tabel) extra digitale kanalen.

Stap 5

Als je al satelliet-tv hebt aangesloten, is het algoritme voor het instellen van extra zenders iets anders. Als je een Continent TV schotelantenne hebt, installeer dan de multifeed volgens de instructies. Sluit daarna de extra converter direct op de ontvanger aan en selecteer daarin de gewenste satelliet (bijvoorbeeld ABS1).

Stap 6

Stel het LNB-type "universal1" (09750/10600) in en selecteer een werkende transponder (de transponderlijsten voor ABS1-satellieten vindt u op internet). Controleer tijdens het instellen de kwaliteit en het signaalniveau totdat u het gewenste resultaat bereikt.

Stap 7

Het opzetten van extra kanalen op andere soorten schotelantennes heeft meestal een soortgelijk algoritme van acties. Het belangrijkste is om de instructies voor de meegeleverde televisieapparatuur strikt op te volgen.

Stap 8

Als je een gewone tv-antenne hebt, kan deze alleen meer kanalen uitzenden als je, terwijl je ermee door het appartement reist (voor zover de kabel dat toelaat), plotseling de ontvangst van andere signalen opvangt. In vergelijking met kabel- en satelliettelevisie zijn de mogelijkheden van zo'n antenne minimaal.

Aanbevolen: