Waarom De Telefoon Het Netwerk Niet Meer Ziet

Inhoudsopgave:

Waarom De Telefoon Het Netwerk Niet Meer Ziet
Waarom De Telefoon Het Netwerk Niet Meer Ziet
Anonim

Het werkelijke probleem is dat de telefoon om de een of andere reden het netwerk niet opvangt. Een groot aantal gebruikers wordt met dit probleem geconfronteerd. De reden kan niet alleen de storing van de gadget zijn.

Waarom de telefoon het netwerk niet meer ziet
Waarom de telefoon het netwerk niet meer ziet

Eerst moet u controleren of er een pictogram is dat aangeeft dat er op dit moment een netwerksignaal is, aangezien het vaak voorkomt dat een netwerk wordt geselecteerd dat niet door de operator wordt ondersteund. De benodigde informatie is altijd te vinden in de instellingen. Het kan echter ook zijn dat de reden in de telefoon zelf moet worden gezocht.

De telefoon zoekt geen netwerk of vindt het niet meer

Het kan voorkomen dat de versterker defect is, dus het vermogen van de zender. Als dit probleem zich voordoet, moeten de componenten worden vervangen. Helaas kunnen deze werken niet alleen worden uitgevoerd - u heeft de hulp van een specialist nodig. In dit geval moet u mogelijk het volgende vervangen:

- zender eindversterker;

- antenne;

- SIM-kaartlezer;

- SIM-connector;

- SIM-kaarthouder;

- SIM-kaartcontroller en anderen.

Het netwerk is weg

Een mogelijke oorzaak kan een defect radiopad zijn. Dit apparaat is vrij complex, omdat daarmee een groot aantal verschillende elementen zijn verbonden. Daarom is het thuis onmogelijk om de oorzaak te bepalen en reparaties uit te voeren. Om de ware oorzaak van de storing te achterhalen, is het noodzakelijk om een volledige diagnose van het apparaat uit te voeren. Het is de moeite waard om contact op te nemen met een specialist die niet alleen helpt om de oorzaak te achterhalen, maar ook om de storing op te lossen.

Het apparaat begon het netwerk slecht te vangen

Deze optie gaat in eerste instantie uit van een defect van de antenne. Dit probleem doet zich vrij vaak voor, aangezien de antenne zelf een nogal kwetsbaar onderdeel van de telefoon is en vervormd wordt wanneer deze valt of zwaar wordt geraakt, wat tot breuk leidt. Om dit probleem op te lossen, is het de moeite waard om de antenne volledig te vervangen.

Het netwerk valt regelmatig weg

In de meeste gevallen wordt de eigenaar van de telefoon zelf de boosdoener voor deze situatie, omdat zelfs een kleine hoeveelheid vocht in het apparaat de verdere werking ernstig kan beïnvloeden. Het is noodzakelijk om een volledige diagnose uit te voeren en, nadat de oorzaak is vastgesteld, deze onmiddellijk te elimineren. Het is onmogelijk om met dit proces vast te draaien, omdat het binnendringen van vocht in het apparaat leidt tot de vorming van corrosie.

De telefoon geeft aan dat er geen netwerk is en is er helemaal niet naar op zoek

Deze optie is mogelijk als er een probleem is met het apparaatprogramma, met andere woorden, het apparaatprogramma is mislukt. De enige uitweg uit deze situatie is om het apparaat te flashen. Het is belangrijk om contact op te nemen met een specialist, omdat het onwaarschijnlijk is dat u de telefoon zelf kunt reflashen.

Gekwalificeerde specialisten helpen bij het uitvoeren van hoogwaardige diagnoses, het identificeren van het probleem en het repareren van het telefoontoestel.

Aanbevolen: