Hoe U Meer Te Weten Komt Over Recente Telefoontjes

Inhoudsopgave:

Hoe U Meer Te Weten Komt Over Recente Telefoontjes
Hoe U Meer Te Weten Komt Over Recente Telefoontjes

Video: Hoe U Meer Te Weten Komt Over Recente Telefoontjes

Video: Hoe U Meer Te Weten Komt Over Recente Telefoontjes
Video: De cloud werkplek in ziekenhuizen: alles wat je nog niet wist 2024, April
Anonim

Soms zijn er situaties waarin u alleen het aantal uitgaande oproepen vanaf een mobiele telefoon wilt weten. U bent bijvoorbeeld uw mobiele telefoon kwijt en er zijn zoveel noodzakelijke contacten dat u niet zonder de database kunt. Of je hebt net besloten om te controleren: wie je geliefde belt.

Hoe u meer te weten komt over recente telefoontjes
Hoe u meer te weten komt over recente telefoontjes

instructies:

Stap 1

De gemakkelijkst toegankelijke manier is om het oproeplogboek te bekijken met de mobiele telefoon zelf. Ga hiervoor naar het menu, zoek het tabblad "Journaal" en klik op het item "Outbox". Als u de duur van het laatste gesprek wilt bekijken, selecteert u het item "Duur van het laatste gesprek".

Stap 2

Welnu, wat als de telefoon zoekraakt of gewoon niet bij de hand is? In dit geval kunt u de details van het persoonlijke account bestellen. Neem hiervoor contact op met het dichtstbijzijnde kantoor van uw mobiele provider, schrijf een verklaring met alle paspoortgegevens. Als de simkaart niet op u is geregistreerd, neemt u van de eigenaar een notariële volmacht op uw naam.

Stap 3

U kunt oproepdetails ook via internet bestellen. Gebruik hiervoor de online assistent of servicegids. Ga naar de officiële website van uw mobiele provider, zoek de knop voor het invoeren van persoonlijke toegang. Voer vervolgens het tiencijferige telefoonnummer en wachtwoord in dat u eerder moet registreren (door een verkort nummer te bellen of het USSD-commando te gebruiken).

Stap 4

Eenmaal op de persoonlijke accountpagina vindt u het item "Oproepdetails" in het menu. De pagina met detailinstellingen wordt voor u geopend, geef hier de periode op, de manier waarop deze informatie moet worden verzonden (via e-mail of anderszins), selecteer het formaat (HTML of andere). Sommige systemen vereisen dat u een wachtwoord invoert, zodat alleen u het kunt gebruiken wanneer u de details ontvangt.

Stap 5

Klik op het opschrift "Bestellen". Daarna zal het systeem u opnieuw vragen om de voltooiing van deze handeling te bevestigen, klik op "OK". Binnen enkele minuten, en soms zelfs uren, wordt deze informatie naar u verzonden. Deze service wordt geleverd tegen een bepaalde kleine vergoeding, die in rekening wordt gebracht van uw persoonlijke account.

Aanbevolen: