Hoe Meer Te Weten Komen Over Telefoonschuld?

Inhoudsopgave:

Hoe Meer Te Weten Komen Over Telefoonschuld?
Hoe Meer Te Weten Komen Over Telefoonschuld?

Video: Hoe Meer Te Weten Komen Over Telefoonschuld?

Video: Hoe Meer Te Weten Komen Over Telefoonschuld?
Video: 5 tips voor het aflossen van je schulden 2024, April
Anonim

Om het bedrag en de beschikbaarheid van schulden voor stads- en interlokale telefoondiensten te weten te komen, moet u meestal het contactcentrum van de operator bellen of contact opnemen met zijn kantoor. In sommige gevallen kunt u het bedrag van de schuld via internet achterhalen, maar het hangt allemaal af van de specifieke operator.

Hoe meer te weten komen over telefoonschuld?
Hoe meer te weten komen over telefoonschuld?

Het is nodig

  • - telefoon;
  • - factuur voor de diensten van de operator;
  • - een computer met internettoegang.

instructies:

Stap 1

U vindt de telefoonnummers van de operator die u de vaste telefoondiensten aanbiedt op zijn website of op de factuur van deze diensten.

Op de site kan deze informatie aanwezig zijn in de sectie veelgestelde vragen, of in de sectie voor abonnees, en vaak op de hoofdpagina.

Stap 2

De operator kan in de automatische modus informeren over de status van het persoonlijke account. In dit geval moet u de telefoon overschakelen naar toonkiezen en de instructies van de autoinformer volgen.

Als een medewerker van het operatorbedrijf u antwoordt, vertel hem dan het telefoonnummer en informeer hem over de wens om naar de schuld te informeren.

Stap 3

Bij een bezoek aan het kantoor van de exploitant is het meestal voldoende om een telefoonnummer te geven en te informeren over de wens om naar de schuld te informeren. In sommige gevallen kan ook een paspoort vereist zijn.

Stap 4

Als de exploitant de mogelijkheid biedt om op zijn website meer te weten te komen over de schuld, moet u hiervoor meestal naar binnen gaan bij de ingang van uw persoonlijke account door het nummer te bellen dat op de website wordt vermeld of door contact op te nemen met een kantoor van het bedrijf. Schuldinformatie is na autorisatie beschikbaar in uw persoonlijke account.

Aanbevolen: