Hoe De Printer Te Ontgrendelen

Inhoudsopgave:

Hoe De Printer Te Ontgrendelen
Hoe De Printer Te Ontgrendelen

Video: Hoe De Printer Te Ontgrendelen

Video: Hoe De Printer Te Ontgrendelen
Video: Fix Printer Not Accepting Print Command 2024, April
Anonim

Soms wordt kantoorapparatuur ondeugend. De meeste problemen kunnen eenvoudig worden opgelost als u de reden voor het optreden ervan kent. Maar wat als je geen speciale kennis hebt, en wat gemakkelijk is voor anderen, is extreem moeilijk voor jou? Wat als een eerder gebruikte printer plotseling stopt met het afdrukken van documenten? U constateert geen fysieke schade, het licht op het lichaam bevestigt dat de apparatuur klaar is voor gebruik. Hoe, in dit geval, de printer ontgrendelen en laten werken?

Hoe de printer te ontgrendelen
Hoe de printer te ontgrendelen

instructies:

Stap 1

Het kan natuurlijk ook een fysieke storing van de apparatuur zijn die met het blote oog niet te zien is, maar controleer eerst de instellingen van je printer. Dit kan zijn omdat u of een andere gebruiker het afdrukken van documenten met deze printer heeft vertraagd of onderbroken. U kunt alle benodigde informatie krijgen in het venster "Printers en faxapparaten". Het kan op verschillende manieren worden aangeroepen.

Stap 2

Klik op de Start-knop of de Windows-logotoets op uw toetsenbord. Selecteer in het menu het item "Printers en faxapparaten" door erop te klikken met de linkermuisknop. Als deze map niet is geconfigureerd om in het menu Start te verschijnen, opent u deze op een andere manier. Roep via het menu "Start" het "Configuratiescherm" op. Selecteer de categorie "Printers en andere hardware" en klik op het pictogram "Printers en faxapparaten" of selecteer de taak "Geïnstalleerde printers en faxapparaten weergeven". Als het "Configuratiescherm" een klassieke uitstraling heeft, selecteert u meteen het gewenste pictogram.

Stap 3

In de map die wordt geopend, verplaatst u de muiscursor naar het pictogram van uw printer en klikt u er met de rechtermuisknop op. Let op de derde regel in het vervolgkeuzemenu. Als het de opdracht "Afdrukken hervatten" bevat, betekent dit dat het verzenden van documenten voor afdrukken op deze printer is opgeschort. In dit geval heeft de status van de printerstatus (het opschrift onder het printerpictogram in de map) dezelfde waarde. Klik met de linkermuisknop op de regel om het verzenden van documenten voor afdrukken te deblokkeren.

Stap 4

Als de opdracht "Afdrukken uitstellen" eerder was geselecteerd in de instellingen, zal de printer ook geen documenten afdrukken en wordt de waarde "Niet verbonden" weergegeven in de gereedheidsstatus van het apparaat. Let in dit geval op de vijfde regel van het vervolgkeuzemenu. Klik met de linkermuisknop op de woorden "Gebruik de printer online". Daarna verandert het statuslabel in "Gereed".

Aanbevolen: