Een Fax Verzenden Naar Rusland

Inhoudsopgave:

Een Fax Verzenden Naar Rusland
Een Fax Verzenden Naar Rusland

Video: Een Fax Verzenden Naar Rusland

Video: Een Fax Verzenden Naar Rusland
Video: How to Send & Receive International Fax in 2021 2024, April
Anonim

Om een fax naar Rusland te verzenden, moet u de net- en landcodes kennen. De verdere procedure verschilt niet van die wanneer u de documentatie naar het naburige kantoor stuurt. De informatie wordt zo snel en efficiënt bij de ontvanger afgeleverd.

Een fax verzenden naar Rusland
Een fax verzenden naar Rusland

instructies:

Stap 1

Plaats een A4-vel in de sleuf op de faxklep om het document naar Rusland te verzenden. Wacht tot de klik optreedt. Het papier is correct geplaatst wanneer het in de sleuf vastzit.

Stap 2

Neem de hoorn op en kies het abonneenummer. Om documenten naar Rusland te verzenden, drukt u op de "zeven"-knop, vervolgens op het netnummer (drie, vier of vijf cijfers) en het abonneenummer. Als toonkiezen is ingeschakeld of digitale communicatie werkt, hoeft u niet te wachten op een kiestoon nadat u zeven hebt ingevoerd. Als de fax bedoeld is voor een ontvanger in Moskou, specificeer dan in welke zone de telefoon zich bevindt. Onlangs is de hoofdstad in twee helften verdeeld met verschillende codes - 499 en 495.

Stap 3

Stel uzelf na het bellen voor, noem uw organisatie. Vraag om een fax te ontvangen. Wacht tot je tegenstander "start" zegt. Druk daarna op de "start"-knop op het paneel van uw apparaat. Als het papier door de rol kruipt, is alles in orde - de overdracht is begonnen. Als de verbinding wordt gereset, stopt het vel en verschijnt op het display een melding over de storing.

Stap 4

Hang niet op om te controleren of het document is aangekomen. Zodra de uitzending stopt, wordt u doorverbonden met de abonnee aan de andere kant van de lijn en kunt u al uw vragen stellen.

Stap 5

Volg dezelfde stappen om documenten naar een fax te verzenden in automatische verzend- en ontvangstmodus. U hoeft niet te wachten op het antwoord van de operator Zodra je er doorheen bent, hoor je een automatische stem die je zal vragen om de nodige manipulaties uit te voeren. Om het document te verzenden, drukt u op het gewenste nummer op het machinepaneel en op de "start"-knop. Dan kun je de telefoon ophangen.

Stap 6

Als u een kenmerkend scherp geluid hoort in de ontvanger, hoeft u geen extra cijfers op het faxpaneel in te drukken. Klik op "start" en het document wordt overgezet.

Aanbevolen: