Hoe Mms Naar Rusland Te Verzenden

Inhoudsopgave:

Hoe Mms Naar Rusland Te Verzenden
Hoe Mms Naar Rusland Te Verzenden

Video: Hoe Mms Naar Rusland Te Verzenden

Video: Hoe Mms Naar Rusland Te Verzenden
Video: Ik was 6 dagen wakker | DANNY'S WERELD S1 #2 2024, Mei
Anonim

Wanneer mensen voor zaken of plezier naar het buitenland reizen, worden mensen geconfronteerd met de noodzaak om contact te houden met dierbaren, indrukken met hen te delen en foto's te sturen. Bijna iedereen heeft een mobiele telefoon en u kunt verbinding maken met de service voor het verzenden van MMS-berichten om foto's te verzenden.

Hoe mms naar Rusland te verzenden
Hoe mms naar Rusland te verzenden

instructies:

Stap 1

Het eerste dat u moet onthouden, is dat het verzenden van een MMS erg lijkt op het verzenden van een SMS. Het maakt niet uit of je je simkaart gebruikt of ter plekke een nieuwe hebt gekocht. Als je een telefoon in het buitenland hebt gekocht, kan het zijn dat je de tekstcomponent niet in het Russisch, maar in Latijnse letters moet verzenden. Dit is onhandig, maar uw dierbaren zullen het bijschrift van de foto kunnen begrijpen. Lees de instructies voor uw telefoon om er zeker van te zijn dat deze MMS ondersteunt. De meeste moderne modellen hebben deze functie.

Stap 2

Als u een Russische telecomoperator gebruikt, zorg er dan voor dat de MMS-verzendservice is geactiveerd voordat u het land verlaat en dat uw provider GPRS-roaming heeft ingeschakeld.

Stap 3

Kies het nummer in het internationale formaat, wat betekent dat het begint met een plus en een zeven als je in het buitenland bent. Als je al onderweg bent in Rusland, dan zijn de gebruikelijke acht voldoende. Vervolgens wordt een driecijferige operatorcode gekozen en vervolgens zeven cijfers van de abonnee zelf.

Stap 4

Opgemerkt moet worden dat de MMS-service in Rusland niet altijd zo goed werkt als we zouden willen, dus stuur geen berichten van meer dan 300 kb. In de praktijk bereiken zelfs 100kb-foto's echter niet altijd. Verwerk daarom de afbeeldingen die u wilt verzenden in een grafische editor, waarbij u de grootte of resolutie moet verkleinen. Of, als u een foto uploadt die is gemaakt met een telefooncamera, stelt u de functie-instellingen in op de laagste kwaliteit. Dit vergroot de kans dat de MMS uw abonnee bereikt aanzienlijk.

De meeste operators zullen proberen een MMS-bericht binnen de komende 72 uur te bezorgen, maar als u dringend informatie moet overdragen, is het beter om SMS of e-mail te gebruiken.

Aanbevolen: