Hoe De Achtergrondmodus In Te Schakelen

Inhoudsopgave:

Hoe De Achtergrondmodus In Te Schakelen
Hoe De Achtergrondmodus In Te Schakelen

Video: Hoe De Achtergrondmodus In Te Schakelen

Video: Hoe De Achtergrondmodus In Te Schakelen
Video: Schakelen | Zo schakel je een auto zonder te schokken! 2024, April
Anonim

De iPhone-ontwikkelaars hebben bewust afgezien van de mogelijkheid om applicaties op de achtergrond te laten draaien. Gebruikers houden echter duidelijk niet van deze oplossing, dus is er een speciaal hulpprogramma uitgevonden om programmavensters in de iPhone te minimaliseren.

Hoe de achtergrondmodus in te schakelen
Hoe de achtergrondmodus in te schakelen

Het is nodig

  • - iPhone-apparaat;
  • - Achtergrondprogramma;
  • - computer om te synchroniseren met de telefoon.

instructies:

Stap 1

Dit programma kan vanuit Sydia worden geïnstalleerd. Open het, voer het woord Backgrounder in het zoekveld in. Dit hulpprogramma is volledig gratis.

Stap 2

U kunt het ook via internet naar uw computer downloaden. Om dit te doen, plaatst u het installatieprogramma in de map waarin het wordt geïnstalleerd. Verplaats de map in geen geval: de iPhone kan de locatie van het programma niet identificeren bij de volgende synchronisatie.

Stap 3

Sluit uw mobiele apparaat aan op uw computer en synchroniseer het vervolgens met iTunes. Download het hulpprogramma handmatig naar de iPhone. Nadat je het naar je telefoon hebt gedownload, moet je niet zoeken naar het pictogram tussen andere pictogrammen. Backgrounder heeft geen interface en geeft daarom op geen enkele manier zijn aanwezigheid aan. Open een applicatie om de functionaliteit van het gedownloade product te controleren.

Stap 4

Om het venster van een geopend programma te minimaliseren, moet u op de Home-knop drukken en deze ongeveer 3 seconden ingedrukt houden. U ziet een bericht zoals Backgrounder ingeschakeld op het scherm. U kunt een andere toepassing uitvoeren en proberen het venster ervan te minimaliseren.

Stap 5

Om het venster van een programma dat op de achtergrond draait te maximaliseren, houdt u ook de Home-knop 3-4 seconden ingedrukt. Dan verschijnt er een bericht met een iets andere inhoud op het scherm: Backgrounder uitgeschakeld (het hulpprogramma is gestopt).

Aanbevolen: