Een Vaste Telefoon Aansluiten

Inhoudsopgave:

Een Vaste Telefoon Aansluiten
Een Vaste Telefoon Aansluiten

Video: Een Vaste Telefoon Aansluiten

Video: Een Vaste Telefoon Aansluiten
Video: Wired landline phone - How to install and use it 2024, Mei
Anonim

Een vaste telefoon maakt het mogelijk om goedkoop met abonnees in de stad te praten, indien nodig om hulp te vragen. Maar er zijn twee verbindingsstadia - in eerste instantie wordt de kwestie van verbinding maken met een bedrijf dat dergelijke diensten levert aan de orde gesteld en vervolgens een nieuw apparaat aansluiten.

Hoe een vaste telefoon aan te sluiten
Hoe een vaste telefoon aan te sluiten

Noodzakelijk

Vaste telefoon

instructies:

Stap 1

Om een vaste telefoon met een vast nummer te verbinden, neemt u contact op met het bedrijf van de operator die dergelijke diensten levert. U krijgt een traditioneel tarief aangeboden met een maandelijkse vergoeding, u betaalt de nodige installatiekosten en u krijgt een stopcontact te zien om het apparaat aan te sluiten.

Stap 2

Vervolgens moet u uw favoriete model vaste telefoon kiezen. Het kan een bedrade telefoon zijn of een radio-handset die een signaal ontvangt van het zogenaamde basisstation. Het is de basis die met een draad is verbonden met het telefoonstopcontact. Hier moet je de handset opladen, waardoor het mogelijk is om in elke kamer te telefoneren zonder aan een apparaat gebonden te zijn.

Stap 3

Kies na het kiezen van een model een plaats waar de telefoon of de basis zal staan. Hier moet de draad van het telefoonstopcontact komen.

Stap 4

Verbind het apparaat met een draad. In de regel is dit niet moeilijk, omdat de stekker maar op één manier in de connector kan worden gestoken. Het belangrijkste is om een lichte klik te horen.

Stap 5

Als u een mobiele telefoon heeft, kiest u uw vaste nummer en controleert u of alles werkt.

Aanbevolen: